Megyei elismerés a szakma kiváló tanulóinak


2010-06-10 21:28:34  | cikk: HuHa  | 


Három évvel ezelőtt indított útjára a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Tanévzáró elnevezésű rendezvényét, melyen a Szakma Kiváló Tanulója versenyek országos döntőjének tízes mezőnyébe bejutott diákokat köszöntik. Az idei tanév legjobbjai ma vehették át elismerésüket, a kamara székházában tartott rendezvényen. Pápáról hárman érkeztek a köszöntésre, Zetényi Éva a Fodrász SZKTV nyolcadik helyezettjeként, Szabados Péter, a villanyszerelők országos versenyén elért nyolcadik helyezésért, Magyar Miklós pedig a vízvezeték- és vízkészülék szerelők Szakma Kiváló Tanulója versenyén elért második helyezésért kapott elismerést. Magyar Miklóst a testület az év tanulójának is megválasztotta, a 2009/2010-es tanévben végzett munkája elismeréseként. Az ünnepélyes ceremónián dr. Markovszky György elnök adta át az okleveleket, emlékplaketteket és tárgyjutalmakat a diákoknak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-22 22:46:04

A. Tóth Sándor emlékére


ajánlott cikk főképe

2020-02-17 12:48:00

Illegális hulladék a vasútállomás környékén


ajánlott cikk főképe

2020-04-02 16:59:36

Néhány hét múlva már működik az okoszebra


ajánlott cikk főképe

2020-05-30 20:45:31

Barokk élmények, vizes kalandok - újra nyitva a kastély és a strand