Élő közvetítés a képviselő-testület alakuló üléséről


2019-10-26 12:48:04  | cikk: HuHa  | 


Élő közvetítés a képviselő-testület alakuló üléséről főképe
Pápa Város Önkormányzata Képviselő-testülete ma délután tartja alakuló ülését a Városháza üléstermében. Információink szerint az ünnepi ülésen jelen lesz Kövér László, az Országgyűlés elnöke és dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő.
Az október 13-i önkormányzati választás után felálló új képviselő-testület első ülését hírportálunkon élőben megtekintheti 16 órai kezdettel.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-02 22:43:02

Lombosi Sándort Grőber Attila visszaléptette a képviselőjelöltségtől


ajánlott cikk főképe

2019-08-29 17:46:05

Vita a belváros rehabilitációjának terveiről - ülésezett a testület


ajánlott cikk főképe

2019-10-02 22:22:50

Történelmi játszóvár lesz a Hagyományok Hegyén


ajánlott cikk főképe

2019-08-04 11:40:21

Mulatott a Tókert


PÁPA időjárás