Balul sikerült hazai bemutatkozás


2019-10-27 17:36:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Balul sikerült hazai bemutatkozás főképe
Nem sikerült jól a Bakonyerdő Pápa hazai bemutatkozása, mely kilencgólos vereséget szenvedett a Nemesvámos II-től.

Jól kezdődött a pápai csapat számára az idény, hiszen Simontornyán ötgólos győzelmet könyvelhettek el. A játékosok célja az volt, hogy a megkezdett sorozatot hazai pályán is folytassák, ehhez azonban le kellett volna győzni a fiatal, jó erőkből álló Nemesvámost, mely a legutóbbi fordulóban nem kevesebb, mint 54 gólt lőtt a Tapolcának.

4-4-ig tartotta a lépést a vendégekkel a Pápa, ezután a nemesvámosiak elléptek ellenfelüktől és a szünetre nyolcgólos előnyt szereztek. A Bakonyerdő az első 30 percben mindössze 9 gólt tudott dobni, Károlyfi és Honyecz vezérletével a vendégek viszont szépen termelték a találatokat, az eredményjelzőn 17 gól állt a nevük mellett. A második félidőben sem változott a játék képe, a pápaiak támadásaiba rengeteg technikai hiba csúszott, sok volt a kapufa, kimaradtak a ziccerek, amiket az ellenfél megbüntetett. A vége magabiztos, kilenc gólos Nemesvámos siker lett, Kapcsándi Zsolt érthetően csalódott volt a lefújás után.

- Az első negyed órában nem volt probléma, utána viszont sajnos egyre csak nőtt a különbség - értékelt a hazai edző. - Nem volt lendület a játékunkban, legalább 8-10 ziccer maradt ki, a játék minden elemében alulmúltuk magunkat. A következő fordulóban - szintén hazai pályán - igyekszünk javítani, október 31-én 20 órától az Ősit látjuk vendégül, legalább annyira nehéz meccs lesz az, mint a mostani volt.

Bakonyerdő Pápa - Nemesvámos II. 20-29 (9-17)

Bakonyerdő Pápa: Körli, Soós, Pilter, Bors P. 5, Kapcsándi K. 7, Sarus 2, Vígh 2, Horváth P. 2, Korn 1, Lakos 1, Farkas, Horváth M., Sipőcz, Vasváry, Horváth N., Cseke.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-18 14:48:05

A korlátozások feloldásáról döntött az MLSZ elnöksége


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:52:33

Vége a kosárlabda-szezonnak


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 16:50:47

Visszavonult a korábbi pápai közönségkedvenc


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt