Szabadságkoncert: Ismét Pápán járt a Lord


2019-10-29 15:24:23  | cikk: Babos Petra  | 


Szabadságkoncert: Ismét Pápán járt a Lord főképe
A barátságtalan, hűvös, őszies idő ellenére is megtöltötték a rajongók a Fő teret a Lord zenekar koncertjére hétfőn este. A nagysikerű koncert a rendszerváltoztatás harmincadik évfordulójára meghirdetett emlékév keretében Szabadságkoncert elnevezésű könnyűzenei program során valósulhatott meg.
Sokan szórakoztak a Lord zenekar koncertjén

A koncert előtt Pohl Mihály énekes a Szabadságkoncert kapcsán elmondta, a rendszerváltáskor sem éreztek hátrányokat, ugyanúgy, ahogy most sem. Erős Attila hozzátette, ugyanakkora bulik vannak most is, mint akkor, hiszen a zene az politikától független.
-Mi nem akarunk elhallgatni semmit, nem is volt soha annyira „élére állítva” a szövegvilágunk. Amit akartunk elmondtunk, s azok még mind a mai napig jók, helytállóak - mondta Pohl Mihály.
És hogy a szabadság mit is jelent számunkra?
-Azt játszhatok, amit akarok, és úgy élhetek, ahogy akarok - emelte ki Erős Attila, majd hozzátette, ők mindannyian szeretik a szabadságot, s ez mindent jelent számukra.
-Minden korosztálynak játszunk. A zene és szövegvilágunk mindenkinek szól, tehát mi nem rétegzenét játszunk, ami fontos a mai világban és ez a múltban is így volt, most is így van és a jövőben is így lesz - mondta Pohl Mihály.
Pohl Mihály kiemelte, az ember mindig azt írja meg, ami kijön belőle. Az embert mindig érik hatások, amely egyfajta zeneiségben fog megnyilvánulni.
Pohl Mihály és Erős Attila

Erős Attilától megtudtuk, ritkán játszanak határon túl, de idén jártak Szlovákiában és Székelyföldön is, ami nagy élményt jelentett számukra.
-Pápára már hazajárunk. Nagyon jó érzés, hogy a Szabadságkoncertek kapcsán ránk is gondoltak a szervezők, ez megtiszteltetés. Legutóbb a Játékfesztiválon koncerteztünk a Fő téren pár éve, az is hatalmas buli volt, s reméljük a rossz idő ellenére ez is az lesz - fűzte hozzá az énekes és a gitáros. Végül visszaemlékeztek a Szabadtéri színpadi koncertjeikre, amelyek fergetegesek voltak.
-Jó lenne, ha nyáron ismét játszhatnánk a kastély mögötti terülten - zárta gondolatát a Lord zenekar két tagja, Pohl Mihály és Erős Attila.
A pápai koncert szenzációs volt, hiszen a rajongók végig énekeltek a zenekarral, s tapsoltak, táncoltak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-11 15:25:42

A színház után a könyvtárban is elmaradnak a programok


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 17:04:45

Minden út a Forrás tanösvényhez vezet


ajánlott cikk főképe

2020-07-04 12:35:22

Átadták a Külső-Várkerti Futópályát


ajánlott cikk főképe

2020-03-10 13:19:21

Egy emlékezetes nap emlékei - Kamarakiállítás nyílik a református könyvtárban