Szűcs a Lombard legjobbja!


2010-06-11 10:54:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szűcs a Lombard legjobbja! főképe
A Lombard Pápa csapatkapitánya a bajnokság befejezését követően három meghatározó sportorgánumnál is az első helyen végzett. A Blikknél az olvasók voksai alapján érdemelte ki a kapusrangsor első helyét, majd az nb1.hu internetes portál is készített összegzést az alapján, hogy ki hányszor került be a forduló válogatottjába. Szűcsnek ez 8 alkalommal sikerült, megelőzve ezzel a Soproni Liga többi hálóőrét. Legutóbb a Nemzeti Sport az évközben lejátszott meccseken kapott osztályzatok átlaga alapján is sorrendet állított, ebben, ki más, mint Szűcs végzett az abszolút ranglista élén.
Természetesen honlapunk is kíváncsi volt arra, hogy Önök kit láttak a 2009/2010-es bajnokság legjobb Lombard játékosának. A szavazás lezárult, az első helyezett kilétéhez az indulástól kezdve nem férhetett kétség, a szavazatok 54 százalékát begyűjtve Szűcs Lajos végzett az élen, a második helyet az újonc Davyd Abwo szerezte meg a voksok 13 százalékával, míg a harmadik pozíciót - 6 százalékkal - Gyömbér Gábor érdemelte ki.
A győzteseknek gratulálunk, mától a Dél-Afrikai világbajnokság végső győztesére lehet tippelni.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-25 10:03:55

Karate diákolimpia: Három érem az országos elődöntőn


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 11:15:33

Ha nyár, akkor focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 11:21:08

Strandkézilabda csapatot építenek


ajánlott cikk főképe

2020-02-23 11:10:49

Egy félidőnyi jó játék is elég volt