Három chalet-val bővült a kemping


2019-11-06 17:22:14  | cikk: Babos Petra  | 


Három chalet-val bővült a kemping  főképe
A Pápai Termál Kemping már nemcsak a lakókocsival és a sátorral érkező vendégeket tudja elszállásolni, hiszen a kemping három darab chalet-val, vagyis faházzal bővült. A házak 18 négyzetméteresek és négy fő befogadására alkalmasak. A házak zuhanyzóval, WC-vel, illetve reggelizőkonyhával felszereltek. Az első három faház 2020. január 1-től várja a vendégeit. A még rendezés alatt álló chalet-kat ma mutatták be.
Gerhard Hofmann tulajdonos köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki részt vett a kivitelezésben, a munkálatokban.
A faházak négy fő befogadására alkalmasak

-Hét éve vagyunk ötcsillagos kemping. Ahhoz, hogy az öt csillagot meg tudjuk tartani, nem lesz elég, hogy kemping helyeket kínálunk, ezért jött az ötlet, hogy faházakkal bővítsük a létesítményt. Az öt csillagot nem olyan nehéz elérni, ha betartja, s követi a nemzetközi előírásokat, ami nehéz, az a megtartása az öt csillagnak. Úgy gondoltuk, hogy a termál kemping nem a nagy mobilházakat kívánja tartani, nem az a lényeg hogy nagy szobák legyenek, s főzni tudjanak, hanem kettő, három gyermek tudjon elférni, s ezért döntöttünk a kis faházak mellett - mondta a tulajdonos, aki elárulta, a hordó alakú faházakat egy környékbeli kivitelező készítette el. Mint mondta, a jövőben szeretnék még további chalet-kal bővíteni a szálláskapacitásukat.
Dekovics-Ódor Noémitől megtudtuk, a faházakban főzni nem lehet, de reggelizőkonyhával rendelkeznek. A chalet ágyneművel és törölközővel felszerelt.
-Fontos volt számunkra, hogy a nyári szezont kicsit ki tudjuk tolni, ezért a faházakban fűteni is lehet. Az első vendégünk január 3-án fog érkezni, s ezt követően majd tavasztól várjuk a kempingezőket - mondta a kemping vezetője, akitől megtudtuk, nagyon jó évet zárt a kemping, az eltöltött vendégéjszaka meghaladta a 36.000et, ez több mint kettőezerrel több, mint a tavalyi év egésze.
A szállásokat 2020. január 1-től lehet igénybe venni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-19 15:52:18

Dr. Áldozó Tamás: folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a kollégákkal


ajánlott cikk főképe

2019-12-27 13:29:03

Januártól új helyén működik a piac


ajánlott cikk főképe

2019-11-22 23:28:24

Településrészi önkormányzatok tagjairól is döntöttek


ajánlott cikk főképe

2019-12-02 21:24:20

Hogy kerül a ló a Kék Adventbe?