Jótékony futók


2019-11-07 16:41:27  | cikk: Babos Petra  | 


Jótékony futók főképe
Szeptember végén rendezték meg a Fuss szívvel egy mosolyért elnevezésű jótékonysági futóversenyt Döbröntén, amelyen a befolyt összeget a Gróf Esterházy Kórház Gyermekosztálya javára ajánlották fel a szervezők. A rendezvény sikeres volt, a futóversenyen több mint egy millió forint gyűlt össze.
A kórház gyermekosztályára vásárolt eszközöket ma délután adták át a szervezők, Mihályfi Ákos és Horváth-Bozsó Bernadett.
-Szerencsére sok segítőnk akadt a verseny megszervezéséhez, akik tapasztalattal rendelkeztek. Háromszázan indultak a futáson, az ország különböző részeiről érkezve. Nagy örömünkre mindenki kitett magáért, mind anyagilag, mind pedig az összegyűjtött játékok tekintetében - tudtuk meg Mihályfi Ákostól, aki elárulta, jövő ősszel is szeretnék megszervezni a jótékonysági futóversenyt.
A terep futóversenyen 1.028.000 Ft gyűlt össze

-680.000 Ft-ot költöttünk az eszközökre, a fennmaradó összeget átcsoportosítottuk a következő évi rendezvényre - tette hozzá a szervező.
A futóverseny fővédnöke dr. Áldozó Tamás polgármester volt, aki mint mondta, a közösségi futás volt az az esemény, aminek a résztvevői, szponzorai, szervezői összeadták ezt a szép támogatást, amelyet a gyermekosztály javára ajánlottak fel.
-Úgy gondolom, ez egy példaértékű kezdeményezés volt, s minden elismerésem Mihályfi Ákosnak és azoknak, akik segítették a rendezvényt - emelte ki a városvezető.
Sok játék adomány is összegyűlt a rendezvényen

Az adományt dr. Bilinszky Zsuzsanna osztályvezető vette át, aki mint mondta, amióta ő az osztályon dolgozik, rengeteg adományt kaptak már, de ilyen nagyértékűt ritkábban.
-Az egyik legfontosabb eszköz a 24 órás vérnyomásmérő volt, amire szükségünk volt. Ez egy automata vérnyomásmérő, különböző mandzsettákkal. Kértünk még spacereket, amelyeket az asztmás és fulladós gyerekeknél tudunk hasznosítani, valamint digitális csecsemőmérleget - mondta az osztályvezető, aki köszönetét fejezte ki a rengeteg játékért is, amelyet a kis betegek már birtokukba is vettek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-15 19:26:04

Tapasztalatok a Tapolcáról


ajánlott cikk főképe

2020-05-27 14:09:54

Új eljárásrend a pápai kórházban


ajánlott cikk főképe

2020-05-05 22:40:09

Megindult az élet a belvárosban


ajánlott cikk főképe

2020-04-20 19:37:09

Dr. Áldozó Tamás: Minden városi óvoda fogad kisgyermekeket