Négy érem az országos kung-fu bajnokságon


2019-11-07 19:31:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Négy érem az országos kung-fu bajnokságon főképe
Három arany-és egy bronzérmet szereztek a Hét Csillag Egyesület versenyzői a Magyar Tradicionális Kung-fu és Wushu Szakszövetség országos bajnokságán.

Ismét Dunakeszi adott otthont az ob-nak, ahol a második forduló tétje a meghívásos magyar bajnokságon való részvétel volt. A pápai iskola öt versenyzővel, 11 versenyszámban képviseltette magát, az eredményekről Pintér Péter, az egyesület vezetője számolt be.

- Egy fárasztó, de eredményes verseny után vagyunk, melyen három kategóriában is első helyezést szereztünk. A szorgalmas nyári felkészülésnek is köszönhetőek ezek a mostani jó teljesítmények. Formagyakorlatban Horváth Gergőt emelném ki, aki rövidfegyver kategóriában harmadik, hosszúfegyverben negyedik illetve a csoportos formagyakorlatban Kiss Mátéval és Szabó Dáviddal első helyezettek lettek. Utóbbi sportolónk is remekül teljesített, Dávid az elmúlt hónapokban szemmel látható fejlődésen ment keresztül, jutalma a csoportos aranyérem mellett egy hatodik helyezés volt, Máté pedig hetedik lett.

Küzdelemben két pápai versenyzőnek szoríthattunk, Fülöp Tamás és Tóth Bálint egyaránt a felnőttek között indult.

- Tamás a 70 kilogrammosok között minden meccsét egyhangú pontozással hozta, ugyanígy szerepelt Bálint a 85 kilogrammosok mezőnyében, a kimagasló edzésmunka mindkettőjük számára meghozta a gyümölcsét.

Pintér Péter hozzátette az országos bajnokság két fordulójának eredményei alapján várják a meghívást a november 17-ei magyar bajnokságra, ahol várhatóan hat versenyző képviseli a pápai színeket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-01 15:24:30

Hasznos volt a 90 perc


ajánlott cikk főképe

2020-02-24 21:23:02

70 millió forintra pályázhatnak a sportegyesületek


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-05-26 14:27:49

A tervek szerint idén is lesz úszótábor