Négy érem az országos kung-fu bajnokságon


2019-11-07 19:31:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Négy érem az országos kung-fu bajnokságon főképe
Három arany-és egy bronzérmet szereztek a Hét Csillag Egyesület versenyzői a Magyar Tradicionális Kung-fu és Wushu Szakszövetség országos bajnokságán.

Ismét Dunakeszi adott otthont az ob-nak, ahol a második forduló tétje a meghívásos magyar bajnokságon való részvétel volt. A pápai iskola öt versenyzővel, 11 versenyszámban képviseltette magát, az eredményekről Pintér Péter, az egyesület vezetője számolt be.

- Egy fárasztó, de eredményes verseny után vagyunk, melyen három kategóriában is első helyezést szereztünk. A szorgalmas nyári felkészülésnek is köszönhetőek ezek a mostani jó teljesítmények. Formagyakorlatban Horváth Gergőt emelném ki, aki rövidfegyver kategóriában harmadik, hosszúfegyverben negyedik illetve a csoportos formagyakorlatban Kiss Mátéval és Szabó Dáviddal első helyezettek lettek. Utóbbi sportolónk is remekül teljesített, Dávid az elmúlt hónapokban szemmel látható fejlődésen ment keresztül, jutalma a csoportos aranyérem mellett egy hatodik helyezés volt, Máté pedig hetedik lett.

Küzdelemben két pápai versenyzőnek szoríthattunk, Fülöp Tamás és Tóth Bálint egyaránt a felnőttek között indult.

- Tamás a 70 kilogrammosok között minden meccsét egyhangú pontozással hozta, ugyanígy szerepelt Bálint a 85 kilogrammosok mezőnyében, a kimagasló edzésmunka mindkettőjük számára meghozta a gyümölcsét.

Pintér Péter hozzátette az országos bajnokság két fordulójának eredményei alapján várják a meghívást a november 17-ei magyar bajnokságra, ahol várhatóan hat versenyző képviseli a pápai színeket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-07 18:05:12

Kosárlabda: Vereség az évindítón


ajánlott cikk főképe

2019-09-17 16:35:31

E-sportban is sikeresek a petőfisek


ajánlott cikk főképe

2019-10-29 15:35:06

Magyar Kupa: Patinás klub érkezik


ajánlott cikk főképe

2019-11-14 13:39:56

Szoros küzdelemben maradt alul a Concordia Motax KC Pápa


PÁPA időjárás