Márton-napi vigadalom a Munkácsyban


2019-11-11 19:25:09  | cikk: Babos Petra  | 


Márton-napi vigadalom a Munkácsyban főképe
Második alkalommal szervezte meg a Pápai Német Nemzetiségi Önkormányzat a Márton-napi vigadalom című programját a Pápai Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi és Nyelvoktató Általános Iskolában.
Gőgösné Bakos Adél, a PVNNÖ elnökhelyettese elmondta, a Márton-napi műsorban a 1. N és 1. NN osztály tanulói működtek közre. A vidám bemutató után a tantermekben folytatódott a rendezvény kézműves foglalkozással, ahol libalámpásokat készítettek. A libalakoma után meggyújtották lámpásaikat, majd együtt az udvaron tettek felvonulást a szülőkkel közösen a gyerekek.
A német tagozatra járó gyerekek nagyon örültek az édességeknek

A Márton-napi program különlegessége volt, hogy az elsős német tagozatos kisdiákok megkapták a Schultüte édességcsomagjaikat, amelyet a nyolcadikosok adtak át a gyerekeknek, akik nagyon örültek a finomságoknak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-16 12:26:31

Gépkocsifeltörőket és unokázós csalókat fogtak el Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-04-28 13:17:03

Dr. Nagy Ákos az év pápai rendőre


ajánlott cikk főképe

2020-02-17 20:19:19

Mackók ezrei a Pegazus barlangjában


ajánlott cikk főképe

2020-03-27 15:42:45

Fertőtlenítették az óvodákat