Pályaorientációs nap Pápán


2019-11-15 14:18:04  | cikk:  | 


Pályaorientációs nap Pápán főképe
A rendőri hivatás népszerűsítése volt a cél.

A pápai rendőrök 2019. november 15-én délelőtt várták a rendőri hivatás iránt érdeklődő középiskolásokat a rendőrkapitányság nyílt napján.

Elsőként Szabó Péter rendőr főhadnagy adott tájékoztatást a diákoknak a rendészeti szakgimnáziumokról, az oda történő jelentkezés feltételeiről, melynek során kitért a személyi, egészségügyi, pszichikai és fizikai követelményekre. Ezt követően Bóka Péter rendőr főtörzsőrmester mutatta be rendőri pályafutását a rendészeti szakközépiskola elvégzésétől a körzeti megbízottá válásáig, majd bemutatta a rendőrség által használt fegyvereket és a csapatszolgálati felszerelést.

A jelentkezésről és annak feltételeiről további tájékoztatást kaphatnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, valamennyi rendőrkapitányságon és rendőrőrsön, valamint a rendőrség honlapján.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Rövid időn belül egy kerékpáros és egy gyalogos halt meg közlekedési balesetben, Veszprém megyében. Mindkét baleset sötétben történt, és egyik áldozat sem volt jól látható.

Az elmúlt öt napban két olyan halálos közlekedési baleset történt Veszprém megyében, melynek során kivilágítatlan...

2019-12-05 08:34:48

Láthatóság életet menthet!


A pápai járőrök 2019. július 12-én az esti órákban Pápa belterületén, majd pár órával később Nemesgörzsöny utcáin tartottak álló ellenőrzést.

A megállított járművezetőkkel szemben a rendőrök minden esetben alkoholszondás ellenőrzést tartottak, mely három esetben pozitív eredménnyel...

2019-07-16 11:46:32

A pápai rendőrök három ittas sofőrt is elfogtak a hétvégén


ajánlott cikk főképe

2019-07-22 10:37:46

Kerékpárt lopott, elfogták


ajánlott cikk főképe

2019-12-11 14:22:21

Szamurájkarddal sebesített


PÁPA időjárás