Pályaorientációs nap Pápán


2019-11-15 14:18:04  | cikk:  | 


Pályaorientációs nap Pápán főképe
A rendőri hivatás népszerűsítése volt a cél.

A pápai rendőrök 2019. november 15-én délelőtt várták a rendőri hivatás iránt érdeklődő középiskolásokat a rendőrkapitányság nyílt napján.

Elsőként Szabó Péter rendőr főhadnagy adott tájékoztatást a diákoknak a rendészeti szakgimnáziumokról, az oda történő jelentkezés feltételeiről, melynek során kitért a személyi, egészségügyi, pszichikai és fizikai követelményekre. Ezt követően Bóka Péter rendőr főtörzsőrmester mutatta be rendőri pályafutását a rendészeti szakközépiskola elvégzésétől a körzeti megbízottá válásáig, majd bemutatta a rendőrség által használt fegyvereket és a csapatszolgálati felszerelést.

A jelentkezésről és annak feltételeiről további tájékoztatást kaphatnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, valamennyi rendőrkapitányságon és rendőrőrsön, valamint a rendőrség honlapján.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 38 éves karcagi férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Az eljárás adatai alapján 2020. április 7-ére virradó éjszaka egy vagyonvédelmi cég diszpécsere értesítette a rendőrséget, hogy az egyik pápai gyógyszertárba betörtek. A kiérkező rendőrök...

2020-04-08 13:29:56

Tetten érték a rendőrök a gyógyszertári tolvajt


ajánlott cikk főképe

2020-01-10 09:57:29

Ittasan okozott balesetet


A pápai rendőrök egy 52 éves nemesgörzsönyi sofőrt állítottak elő.

Az eljárás adatai szerint 2020. január 12-én a délelőtti órákban a Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottja Nemesgörzsöny egyik utcájában állított meg ellenőrzés céljából egy személygépkocsival közlekedő...

2020-01-13 13:20:41

Ittasan vezetett, elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-01-09 13:50:30

Lezárt akta: Sorompónak ütközött