Játékunk fődíjasa minden nap olvassa a Pápa-ma hírportált


2019-11-15 19:46:24  | cikk: HuHa  | 


Játékunk fődíjasa minden nap olvassa a Pápa-ma hírportált főképe
Kurali Edina nyerte születésnapi kvízjátékunk fődíját. A pápai pedagógus minden héten játszott velünk és minden alkalommal helyes választ küldött be szerkesztőségünkbe, neve így került be abba a kalapba, amelyikből fődíjunk nyertesét kisorsoltuk.
Kurali Edina nyerte meg születésnapi játékunk fődíját

-Minden nap olvasom a Pápa-ma hírportált - mesélte mosolyogva, hozzátéve, a témákat tekintve mindenevő, elsősorban az iskolákkal, a hivatásával kapcsolatos híreket nézi meg, de nagyon érdeklődik a város eseményei, fejlődése iránt, sőt a sportrovatunkat is rendszeresen átböngészi.
-Azt gondolom, aki egy településnek aktív lakosa, annak tisztában kell lennie az ott történt dolgokkal - fogalmazta meg. Edina más helyi médiumok híreit is nyomon követi, olvassa a városi lapot és a helyi televízió műsorát is megnézi.
A pedagógus fontosnak tartja, hogy tájékozódjon a város ügyeiről

Játékunkkal kapcsolatban elmondta, azonnal rábukkant a felhívásra, nagyon szeret játszani, bár eddig nem nagyon kacsintott rá a szerencse, mostani nyereményét is hihetetlennek tartotta először, de aztán nagyon örült neki. A tíz héten át tartó játék kérdéseit nem tartotta nehéznek, de egy két kérdés megválaszolásához visszakereste cikkeinket.
Fődíjasunk nyereménye egy értékes okosóra, melyet a Kossuth utcában található City GSM üzlet támogatásával adhattunk át.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-19 22:54:04

Megalakult a részönkormányzat a hegyekben is


ajánlott cikk főképe

2019-12-03 22:51:10

Kegytárgy kiállítás a könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2019-12-20 08:16:38

Adventben a vendégszeretetről - Ötórai tea mellett


ajánlott cikk főképe

2019-09-30 21:38:24

Gyorsan fogynak a színházbérletek