Második hazai győzelmére hajt a Perutz FC


2019-11-16 16:06:42  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: rakoczifc.hu  | 


Második hazai győzelmére hajt a Perutz FC főképe
A BKV Előre gárdájával találkozik az NB III-as labdarúgó bajnokság 15. fordulójában a Perutz FC.

Három vereséget követően az elmúlt héten idegenben, egy fordulatos találkozón tudott pontot szerezni a pápai alakulat, Mosonmagyaróváron 3-3-as döntetlen született. Lengyel Ferenc vezetőedző szerint ebből az idegenbeli pontszerzésből erőt lehet meríteni a két soron következő hazai bajnokira.

- Az elmúlt hetek sikertelenségei miatt érezhető volt a feszültség az öltözőben, az edzéseken és látható volt a játékosokon is - nyilatkozta a pápai tréner. - Kétszer is vezettünk Mosonmagyaróváron, de így sem vagyok elégedetlen. Amit sajnálok, hogy megint rögzített helyzeteket követően kaptunk két gólt, a szögletekre, szabadrúgásokra nehezen találjuk idén a hatékony megoldást.

A BKV Előre eddigi hat idegenbeli találkozójából mindössze egyet tudott megnyerni, míg a Perutz neve mellett pályaválasztóként hat meccsen szintén egy siker szerepel. Érdekes 90 percre van tehát kilátás, Lengyel Ferenc szerint a tabella 10. helyén álló fővárosiak ellen muszáj, hogy kiszolgálják csalódott közönségüket.

- A BKV Előre hasonló cipőben jár, mint mi korábban, ugyanis négy mérkőzés óta nyeretlen, biztos vagyok benne, hogy már hétvégén szeretnék megszakítani ezt a negatív sorozatot. Hetek óta arra készülünk, hogy végre hazai pályán is látványos, eredményes futballal rukkoljunk elő. Ennek érdekében változtatni fogunk a játékunkon, ami bízom benne, hogy három pontot fog eredményezni. Másfajta játékrendszerben gondolkodunk, remélhetőleg a srácok hozzáállása is jó lesz. Számítok a közönség támogatására, arra kérem a drukkereket, hogy vasárnap látogassanak ki a stadionba és türelemmel szurkoljanak a fiúknak. Sérült, eltiltott nincs, így a legjobb összeállítást küldhetem pályára.

A találkozó november 17-én, vasárnap 13 órakor Altorjay Dávid sípszavára kezdődik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-09 21:34:06

Megkezdte a felkészülést a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-11-17 19:08:50

Győzelmével 5. helyen zárta az őszt a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-01-19 19:51:38

Két korosztálynak rendezett teremtornát a PELC


ajánlott cikk főképe

2020-02-20 17:30:03

Az Édenkert oviba került a vándorserleg