Győzelmével 5. helyen zárta az őszt a Perutz FC


2019-11-17 19:08:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzelmével 5. helyen zárta az őszt a Perutz FC főképe
Második félidei játékának és Keserű kapus remek védéseinek köszönhetően győzelemmel zárta az NB III-as labdarúgó-bajnokság őszi szezonját a Perutz FC.

Hat mérkőzéséből mindössze egyet tudott megnyerni idén hazai pályán a Perutz FC, mely arra készült, hogy a BKV legyőzésével győzelemmel zárja az őszi szezont.

Az első félidőben nem játszott jól a Perutz, hiába birtokolta többet a labdát, a kilenc emberrel védekező, láthatóan a kontrákra berendezkedő fővárosiak jóval veszélyesebbek voltak a támadóharmadban. Bár az első lehetőséget Nagy Tamás révén a hazaiak alakították ki, Keserű kapusnak ezután több alkalommal is bravúrt kellett bemutatnia. A pápai hálóőr a 23. percben Csanálosi bal sarokba tartó szabadrúgását tolta szögletre, negyed órával később egy legurított labdával ismét Csanálosi próbálkozott, a hazai portás azonban ismét a helyén volt. Az első félidő lezárásaként egy ellentámadás végén Balogh lövésére ért le a kapus. A második félidőben feljavult a hazaiak játéka, előbb Szabó Zsolt bal lábas lövését tolta fölé Palásthy, majd egy szabadrúgást Hanzl lőtt a keresztlécre. Egy óra játék után megszerezte a vezetést a Perutz, egy indítás után a leshatárról induló Szabó Zsolt eltolta a labdát a kimozduló vendég kapus mellett, majd ballal a léc alá lőtt 1-0. A találat után a BKV játékosai lest reklamáltak, amiért hárman is sárga lapot kaptak. A gól után jobban kinyílt a vendég csapat, melynek köszönhetően több lehetősége volt a pápaiaknak, és a 77. percben meg is született a második góljuk: egy szabadrúgás után a labda az ötösön álló Dóczi elé pattant, aki közvetlen közelről a hálóba továbbította a labdát 2-0. A 83. percben Rákos löketét védte lábbal Keserű, a meccs utolsó lehetősége Böröczky előtt adódott, aki Kalász megpattantó szabadrúgását belsőzte mellé.

A Perutz FC sikerével az ötödik helyen fejezte be az őszi küzdelmeket, az évből két tavaszról előrehozott bajnoki van hátra a Balatonlelle és a Veszprém ellen.

Perutz FC - BKV Előre 2-0 (0-0) Gsz.: Szabó Zs., Dóczi

Lengyel Ferenc: Idegesen kezdtünk, ami rányomta a bélyegét az első félidei játékunkra. A BKV kontrákból veszélyesebb volt az első 45 percben, de a kapusunk remekül állta a sarat. A második játékrészben a gólunk után eltűnt a görcsösség a játékunkból, rég láttam a csapatomat ilyen lelkesen, agresszíven, gólratörően játszani.

Perutz FC: Keserű - Nagy T., Dóczi, Császár, Böröczky - Zsirai, Hanzl (Baldauf 84.), Szilágyi, Kalász, Irmes (Farkas 78.) - Szabó Zs. (Benecz 88.), vezetőedző: Lengyel Ferenc.

BKV Előre: Palásthy - Girán, Tóth K. Miklósvári, Szabó, Rákos - Csepregi (Ihos 78.), Csanálosi, Huszárik, Ferkó - Balogh B., vezetőedző: Menczeles Iván.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-22 17:04:17

Magabiztosan nyert az Ajka


ajánlott cikk főképe

2020-01-15 19:21:11

Körzeti úszó diákolimpia


ajánlott cikk főképe

2020-03-04 20:43:31

Ismét megkapta a bizalmat a vezetőség


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 10:27:17

A PELC ismét elnyerte a női Kiemelt Képzési Központ minősítést