Holnaptól indul a Mosolydoboz-akció


2019-11-18 12:56:49  | cikk: Babos Petra  | 


Holnaptól indul a Mosolydoboz-akció főképe
Hetedik éve hirdeti meg az MSZP Pápa és Környéke Szervezte a hagyományos karácsonyi Mosolydoboz-gyűjtőakcióját.
Ennek kapcsán Kovács József, az MSZP pápai elnöke elmondta, a dobozokba elsősorban tartós élelmiszert, játékokat, ruhaneműt és édességet várnak. Külön felhívta a figyelmet, hogy romlandó gyümölcsöt, vagy egyéb élelmiszert semmiképpen ne helyezzenek a dobozba.
Már mostanra sok felajánlás érkezett

Kovács József hozzátette, nagy öröm számukra, hogy évről-évre több az adományozók száma, idén már nyár végétől érkeztek a felajánlások az MSZP irodájába. A Mosolydobozokat idén is a Pápai Nagycsaládosok Egyesülete fogja megkapni, akik majd eljuttatják a rászorulók számára a karácsonyi csomagokat, így biztosan jó helyre kerülnek az ajándékok - fűzte hozzá az elnök, aki külön köszönetet mondott dr. Hermann Istvánnak, a Jókai Mór Városi Könyvtár igazgatójának, hogy idén is ajánlott fel könyveket a családoknak.
A Mosolydobozokat november 19. és december 14. között, az MSZP helyi irodájában lehet leadni a Korvin utca 3. szám alatt minden hétköznap 9 és 11 óra között.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-11 13:48:56

Csökkenő karanténszám, növekvő óvodai létszám - dr. Áldozó Tamás polgármester a városi járványhelyzetről


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 12:26:31

Gépkocsifeltörőket és unokázós csalókat fogtak el Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 13:26:28

Húsz százalékos az óvodai kihasználtság


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 20:34:20

A piros lap mögött, avagy hatósági házi karanténban