Elveszített megyei rangadó


2019-11-19 18:56:33  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Elveszített megyei rangadó főképe
Megyei rangadóval búcsúzott az idénytől a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es lány együttese. Az őszi szezon utolsó találkozóján Tóth Ferenc csapata a bajnoki cím egyik fő várományosát, a Veszprémet fogadta. A pápaiak a kezdő sípszó előtt veretlenül hat győzelemmel, egy döntetlennel a csoport élén álltak, míg a megyeszékhelyiek 100 százalékos teljesítménnyel, két kevesebb lejátszott találkozóval a harmadik helyet foglalták el.

Hazai szempontból jól indult a rangadó, hiszen a 9. percben Beimli Katalin találatával a hazaiak megszerezték a vezetést. Negyed órával később tíz perc alatt fordított a Veszprém, előbb Csizmadia majd Csikó köszönt be. A szünetre Fogl gólja után megnyugtató, háromgólos előnnyel mehetett a VFC. A második félidő elején Fogl megszerezte csapata negyedik, saját maga második gólját, amivel úgy tűnt, eldőlt a meccs. A PELC azonban nem adta fel, és volt is esély a pontszerzésre, sajnos egy hazai tizenegyes kimaradt, Barti 64. percben lőtt gólja így a szépítéshez volt csak elég, 4-2-re nyert a megyei rivális.

PELC U19 - VFC USE 2-4 (1-3) Gsz.: Beimli, Barti ill. Csizmadia, Csikó, Fogl 2

Tóth Ferenc: Nemcsak az eredmény miatt vagyok csalódott, hanem a mutatott játék miatt is, a lányok kicsit túlizgulták a mérkőzést. Jól kezdtük a meccset, aztán a Veszprém egyre jobban ránkjött, melynek köszönhetően megfordította az állást. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a játékvezetést nem éreztem korrektnek, amire nem most volt először példa.

Az U19 a második helyről várja a tavaszi folytatást.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:52:33

Vége a kosárlabda-szezonnak


ajánlott cikk főképe

2020-01-12 14:31:38

Veszprém nyerte a jubileumi Pápa Kupát


ajánlott cikk főképe

2020-02-11 20:46:41

Ismét edzésbe álltak


ajánlott cikk főképe

2020-01-18 14:44:33

A második félidőben fordított a Győr