Ki nyeri a Dél-Afrikai világbajnokságot?


2010-06-11 11:50:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ki nyeri a Dél-Afrikai világbajnokságot? főképe
Ma 16 órától a Dél-Afrika – Mexikó mérkőzéssel indul útjára a vb 32 csapat részvételével. Egy hónap alatt összesen 64 mérkőzést izgulhatnak végig a drukkerek tíz helyszínen. A csoportok sorsolását követően azonnal elindultak a találgatások a végső győztes kilétéről, a legnépszerűbb közösségi portálon például a felhasználók mintegy negyede az Eb-címvédő Spanyolországnak szurkol, a második helyen - jócskán lemaradva - Olaszország áll, kevéssel megelőzve Brazíliát. A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) tagjainak 32.7 százaléka szerint a brazil válogatott nyeri meg a tornát, a gólkirály pedig az argentin Lionel Messi lesz. A második helyen Argentína végzett, amelyet a megkérdezettek 23.9 százaléka tartja a legesélyesebbnek, az Európa-bajnok spanyolokat 19.6 százalék várja az első helyre.

A csoport: Dél-Afrika, Mexikó, Uruguay, Franciaország

B csoport: Argentína, Nigéria, Dél-Korea, Görögország

C csoport: Anglia, Egyesült Államok, Algéria, Szlovénia

D csoport: Németország, Ausztrália, Szerbia, Ghána

E csoport: Hollandia, Dánia, Japán, Kamerun

F csoport: Olaszország, Paraguay, Új-Zéland, Szlovákia

G csoport: Brazília, Észak-Korea, Elefántcsontpart, Portugália

H csoport: Spanyolország, Svájc, Honduras, Chile

Mint mindig, most is kíváncsiak vagyunk az Önök véleményére, tippeljék meg, ki nyeri a 19. labdarúgó világbajnokságot.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-07 16:49:08

Több mint 32 millió forint jut sporttámogatásra


ajánlott cikk főképe

2020-04-15 10:54:32

Átalakulhat a városi kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel


ajánlott cikk főképe

2020-06-11 10:36:53

Augusztus 2-án rajtolhat az NB III