Hamis rendszámú, engedély nélkül elvitt autóval okozott ittasan balesetet


2019-11-21 17:25:54  | cikk:  | 


Hamis rendszámú, engedély nélkül elvitt autóval okozott ittasan balesetet főképe
Egy 20 éves pápai férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés, egy 21 éves bakonyszücsi lakos ellen pedig jármű önkényes elvétele és ittas járművezetés miatt folyik nyomozás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Az eljárás adatai alapján 2019. november 18-án 17 óra körül érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Csót belterületén egy személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött, a jármű vezetője pedig elhagyta a helyszínt. Az adatgyűjtés során a rendőrök azonosították a gépjármű tulajdonosát, egy 20 éves pápai lakost. A férfi a járőröknek elmondta, hogy a baleset idején az autó nem volt a birtokában. A rendszám nélküli, forgalomba nem helyezett járművet egyik ismerősétől vásárolta, arra egy korábbi gépkocsijának hatósági jelzését szerelte fel, és a járművet a vételár teljes kifizetéséig az eladónál hagyta. A járőrök meghallgatták az eladót is, aki elmondta, hogy aznap az egyik bakonyszücsi ismerősével italozott, majd a férfi a tudta és engedélye nélkül elvitte az autót, és ő okozta a balesetet. A rendőrök az eladó 21 éves barátját még aznap este otthonában igazoltatták, majd előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A rendszámokat átszerelő 20 éves pápai lakos ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett, a 21 éves bakonyszücsi férfi ellen pedig jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-13 13:50:57

Tárgyjutalmat vehetett át a pápai kapitányságvezető


ajánlott cikk főképe

2020-03-06 14:36:04

Vigyázat, unokázós csalók!


Egy csopaki, egy herendi és két balatonfüredi idős asszonyt ejtettek tévedésbe az elkövetők a napokban. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a megelőzés lehetőségeire hívja fel a lakosság figyelmét.

Csopakról, Balatonfüredről és Herendről érkeztek bejelentések a rendőrségre 2020....

2020-05-15 13:22:07

Figyelem! Ismét unokázós csalók!


A pápai nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 45 éves helyi lakos ellen folytattak.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. január 13-án délután, hogy édesanyja malomsoki családi házából ismeretlen tettes ellopta az idős asszony bankkártyáját a hozzá...

2020-03-11 07:58:12

Lezárt akta: Bankkártyát lopott a nő, a rendőrök elfogták