Két programot tervez még az idei évre a PVCNÖ


2019-11-21 20:32:22  | cikk: Babos Petra  | 


Két programot tervez még az idei évre a PVCNÖ főképe
Megtartotta soron következő ülését Pápa Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzata. A testület három fő jelenlétével határozatképes volt, az ülést Kozák János elnök vezette.
Az első napirendi pontban tárgyaltak a 2019. évi munkatervről, mely szerint módosították a 2019. évi munkatervet és az idei költségvetést. A munkatervnél szó esett arról, hogy a Sajópálfalára tervezett zarándoklatot nem tudják megvalósítani, ezért az arra nyert pályázati pénzt visszafizetik.
Kozák János elmondta, a december 20-ai karácsonyi játszóházat megvalósítják, erre 70.000 Ft-ot különítenek el a költségvetésből. December 31-én tarják a szilveszteri bált, ami egy régi-új programja az új önkormányzatnak.
A PVCNÖ személyi juttatásokra 300.000 Ft-ot, programokra közel 800.000 Ft-ot különített el az idei évi költségvetésből.
A testület megbízási szerződést kötött három külsős taggal, akik a programok szervezésében, lebonyolításában segítenek. Ők Holdosiné Bánhegyi Ildikó, Sándor Endre Géza és ifj. Kozák János.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-11 10:00:04

Mindennap értéket adunk - Kultúrházak éjjel-nappal Pápán is


ajánlott cikk főképe

2020-01-18 12:16:46

Közös séta az új járdán


ajánlott cikk főképe

2020-02-28 10:19:23

Zongorilla farsang a zeneiskolában


ajánlott cikk főképe

2020-01-29 13:20:36

Elfogadták a 2020. évi munkatervet a PNNÖ tagjai