Győztes hazai búcsú


2019-11-25 18:45:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győztes hazai búcsú főképe
Az U12-es és U13-as utánpótlás labdarúgó-bajnokságban az Üstökös FC Győr ellen búcsúztak a hazai pályától a Pápai Egyesített Labdarúgó Club csapatai. Horváth Imre ifjú tanítványai alsóházi rangadót vívtak a szomszédvárral, elsőként a "nagyobbak" léptek pályára. A győriek Pálur 13. percben lőtt találatával egygólos előnybe kerültek, melyet a lefújásig meg is őriztek.

Az első félidőben hasonlóan kiegyenlített játékot láthattunk az U12-től, a szünetben 1-1-re álltak a csapatok, aztán a pápaiak a második félidőre megtáltosodtak és hat találatot szerezve magabiztos, 7-1-es győzelmet arattak.

- Annyi történt a második félidőben, hogy végre belőttük a helyzeteinket - mondta Horváth Imre, a PELC edzője. - A korábbi bajnokikon is ez volt a probléma, hogy hiába voltak meg a lehetőségeink, vagy a kapufát találtuk el vagy rossz döntést hoztunk. Az U13-asoknál sem az eredménnyel, sem a mutatott játékkal nem voltam megelégedve. Egy elkerülhető, a félpályáról felívelt gólt kaptunk, és hiába birtokoltuk többet a labdát, nem sikerült kiegyenlítenünk. 

PELC U13 - Üstökös FC Győr 0-1 (0-1) Gsz.: Pálur

PELC U12 - Üstökös FC Győr 7-1 (1-1) Gsz.: Végh 2, Matters, Hitter, Mórocz, Erdélyi, Araújo ill. Virág.

A bajnokság őszi szezonja november 30-án Szombathelyen zárul.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-20 15:44:39

Korábbi PELC neveléssel erősített a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-02-16 21:22:58

Legenda lett Ázsiában a Lombard Pápa korábbi játékosa


ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel


ajánlott cikk főképe

2020-02-28 08:42:35

Perutz ankét