Helyére került a város karácsonyfája


2019-11-27 11:56:00  | cikk: Babos Petra  | 


Helyére került a város karácsonyfája főképe
Papp Gábor helyi lakos ajánlotta fel az idei évben a város karácsonyfáját. Az ezüstfenyő 17 éves és 9 méter magas, s a mai naptól a belvárost díszíti vízkeresztig.
A fát ma reggel vágták ki a Városgondnokság szakemberei, a délelőtti órákban állították fel a Fő téren, majd helyezték el rá a fényfüzéreket és az ajándékcsomag formájú díszeket.
Az ünnepi díszkivilágítást már november elején elkezdték felszerelni a szakemberek. A Fő tér és a Kossuth utca mellett a mellékutcák, a Deák Ferenc utca, a Márton István utca is ünnepibe öltözött. Az idei évben új fényfüzéreket is vásároltak, melyek a Fő utcát díszítik, a Deák Ferenc utca bejáratától a Pedagógus Művelődési Házig. A sétálóutcára a hiányzó díszeket ma délután szerelik fel - tájékoztatta hírportálunkat Buics Lajos, a Városgondnokság kommunális csoportvezetője.
Az Esterházy-kastély előtti karácsonyfát a napokban helyezik el a Városgondnokság szakemberei. A lucfenyőt egy Gönczöl utcai lakos ajánlotta fel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-19 22:54:04

Megalakult a részönkormányzat a hegyekben is


ajánlott cikk főképe

2019-11-26 22:26:08

Advent az Esterházy-kastély udvarán


ajánlott cikk főképe

2019-10-17 16:23:48

Közel száz diák versenyzett az Észkerék csapatversenyen a Munkácsyban


ajánlott cikk főképe

2019-11-13 20:57:37

Nyílt nap a Petőfiben