Ülésezett a Pápa Városi Cigány Kisebbségi Önkormányzat


2010-06-11 19:04:35  | cikk: Babos Petra  | 


Ma délelőtt tartotta soron következő ülését a Pápa Városi Cigány Kisebbségi Önkormányzat (PVCKÖ) a Városházán. Az ülést Holdosiné Bánhegyi Ildikó elnök vezette, a testület három taggal határozatképes volt.
Az első napirendi pontban a Pápa Városi Cigány Kisebbségi Önkormányzat 2010. évi költségvetéséről szóló határozat módosítását tárgyalták meg. A határozat módosítására azért került sor, mert májusban kapták meg a kisebbségi önkormányzatok a feladatalapú támogatásokat. Az idei évben a Cigány Kisebbségi Önkormányzat 979.442 Ft-ból gazdálkodhat, ebből a működést, az útiköltségeket és a dologi kiadásokat tudják finanszírozni.
Vegyes ügyek keretén belül szó esett a 20. Nemzetközi Játékfesztiválon szereplő tánccsoport fellépéséről is, valamint a nyári táboroztatásról. Az idén két tábort szerveztek, egyik egy tánctábor, a másik pedig a képzőművészeti tábor, mindkettő a Tudás-Szín-Tér projekten belül valósulhat meg, melyekre 30-30 gyermek mehet.
Az elnök elmondta még, hogy hamarosan sor kerül majd a Ki mit tud elődöntőjének megrendezésére is, melyet az Országos Cigány Kisebbségi Önkormányzat szervez, valamint a megyei foci kupára.
Végül megszavazták, hogy 20.000 Ft-tal támogatják az árvízkárosultakat, az adományokat a Veszprém Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat gyűjti.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet