Nyertek a serdülők


2019-11-29 19:14:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyertek a serdülők főképe
Idei második sikerüket könyvelhették el a Bakonyerdő Pápa serdülő kézilabdázói, akik kiélezett csatában egy góllal győzték le az Egerszegi KK együttesét.

Egy győzelem és hat vereség állt a nyáron szinte teljesen átalakult pápai csapat neve mellett, Sipőcz Milán tanítványainak célja ebben a bajnoki évben a tapasztalatszerzés, a vezetőség pedig igyekszik a játékosállományt bővíteni. Elvárás nincs is a fiatalokkal szemben, akik a Szombathely legyőzése után az őszi szezon utolsó hazai bajnokiján egy szoros összecsapáson tartották itthon a két pontot.

- Igazi ki-ki meccs volt, de örülök, hogy a srácok sikerélményhez jutottak - mondta a győztes meccs után a pápai edző. - Az elmúlt héten kettőt tudtunk edzeni, ami meg is látszott a mutatott játékunkon. Voltak kifejezetten jó egyéni teljesítmények - külön kiemelném Telekesi Dánielt, aki remek teljesítményt nyújtott a kapuban - de úgy gondolom, csapatszinten nyertünk.

Bakonyerdő Pápa - Egerszegi KK 27-26 (12-12)

Az idény december 4-én Komáromban zárul.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-26 11:51:04

Nyárzáró strandkézilabda torna


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 11:00:33

Bóka Viktória az iskolapadban és a tatamin is jól teljesít


ajánlott cikk főképe

2020-09-09 09:18:14

Újra élet költözött a Pápai Küzdősport Centrumba


ajánlott cikk főképe

2020-09-01 15:08:35

Megdőlt a tavalyi csúcs