Egyetlen gól döntött


2019-12-03 14:03:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egyetlen gól döntött főképe
Nagy csatában a Munkácsy csapata nyerte a IV. korcsoportos futsal diákolimpia városi-körzeti döntőjét.

A Weöres Sándor Általános Iskola tornaterme adott otthont a bajnokságnak, ahol a benevezett 9 csapatot három hármas csoportba sorsolták. A csoporton belüli körmérkőzések után a legjobb 6 között a továbbjutottak keresztbejátszottak, majd a legjobb három iskola ismét körmérkőzéssel döntötte el a végső sorrendet, végül úgy alakult, hogy a Munkácsy, Pápateszér és a Türr szállt harcba a győztesnek járó serlegért. A legjobb három között alaposan körbeverték egymást a csapatok, Pápateszér kezdésként legyőzte a Munkácsyt, mely a Türr ellen egy 3-0-s győzelemmel javított. Az utolsó mérkőzésen a Türr viszont két vállra fektette a pápateszérieket, így mindhárom együttes egy győzelemmel és egy vereséggel állt. A végső sorrend végül a gólkülönbséget figyelembe véve alakult ki, mely alapján mindössze egyetlen találattal a Munkácsy nyert, második Pápateszér, harmadik a Türr lett. A torna egyben kvalifikáció volt a megyei versenyre, melyet december 6-án Balatonfüreden rendeznek.

A városi-körzeti futsal torna végeredménye:

1. Munkácsy
2.Pápateszér
3.Türr
4.Református
5. Tarczy
6. Erkel
7. Weöres
8. Szent István
9. Nemesgörzsöny


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-20 15:44:39

Korábbi PELC neveléssel erősített a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 13:38:24

Atlétika: Füredi Dániel Eb-szintet dobott


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:55:53

Jövő héten indul a kézitábor


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 15:33:23

Maradnak a korlátozások a PELC-nél