Máltai adomány rászoruló családoknak


2019-12-04 19:55:36  | cikk: pi-pa  | 


Máltai adomány rászoruló családoknak főképe
Bébiitalokat, tartós élelmiszert, meleg gyermeksapkákat, ágyneműket és gyermekruházatot adott át ma délelőtt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Pápai Csoportja a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézménye Család- és Gyermekjóléti Szolgálata részére.
Mint megtudtuk, a szeretetszolgálat az idei évben vette fel a kapcsolatot a feladatellátó intézménnyel, s a mostani a negyedik alkalom, amikor együttműködnek abban, hogy az adományok eljussanak a Pápa környéki településeken élő nehéz sorsú családokhoz. Korábban bébiétel és tartós élelmiszer mellett tisztálkodási szereket és az iskolakezdés előtt tanszereket juttatott el a szeretetszolgálat az intézmény segítségével a leginkább rászorulókhoz.
Svasticsné Hegedüs Henriett intézményvezető elmondta, örömmel fogadták a máltai szeretetszolgálat megkeresését, melynek köszönhetően az év során már több alkalommal tudtak segítséget eljuttatni a látókörükben lévő családokhoz, idős személyekhez. A mostani adományt az ünnepek előtt osztják ki a működési területükhöz tartozó településeken, azzal a több mint száz csomagnyi ajándékkal együtt, amelyet a közelmúltban kaptak általános iskolák gyűjtéseiből és magánszemélyek felajánlásaiból.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja számára az elkövetkező időszak nagy feladatot hoz, hiszen december 12-én kezdődik a hagyományos Adni öröm! akció, melynek során az egyik áruházlánc két pápai üzletében gyűjtenek tartós élelmiszert. Az így összegyűlt adományokból még az ünnepek előtt ajándékcsomagokat állítanak össze, melyeket fogyatékkal élők, nyugdíjasok és hátrányos helyzetű családok számára juttatnak el.    

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-10 12:16:25

A járványhelyzet miatt szünetel a személyes ügyfélfogadás a Vízműnél


ajánlott cikk főképe

2020-07-23 15:15:16

Ez lesz Izrael jövője?


ajánlott cikk főképe

2020-03-26 15:37:41

Több száz kilónyi gyümölcsöt vehetett át az MH Pápa Bázisrepülőtér


ajánlott cikk főképe

2020-04-17 11:52:51

Online lelki megerősítés és mentálhigiénés tanácsadás a Lélek és Tradíció Alapítvány jóvoltából