Mikulásváró délután a Tarczyban


2019-12-04 20:18:51  | cikk: Babos Petra  | 


Mikulásváró délután a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy a nagycsoportos óvodásokat Mikulás környékén meghívják egy játékos, úgynevezett ovisuli délutáni foglalkozásra, Vár a Tarczy, irány a Tarczy iskola! szlogennel. Ma délután Mikulásváró délutánt tartottak az intézmény aulájában.
A gyerekeket a krampuszok megajándékozták szaloncukorral

Cserneczkiné Kapa Nikoletta tanító a program kapcsán elmondta, minden évben nagy szeretettel hívják és várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket, akik tapasztalataik szerint örömmel jönnek.
A gyerekeket különböző kézműves feladatok várták, ahol együtt alkothattak szüleikkel és a tanítókkal, természetesen a Mikulás várás jegyében.
A foglalkozás elsődleges célja az iskolával és a tanítókkal való megismerkedés. A Mikulásváró programon a 3. a osztály működött közre Pozsgai Józsefné vezetésével.
A tanév folyamán még két alkalommal hívják a gyerekeket közös játékra, februárban és tavasszal - tudtuk meg a tanítónőtől.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-07 22:12:30

Tényleg megérdemlik - 25 éves a Pápai Musical Stúdió


ajánlott cikk főképe

2020-01-22 18:56:28

Versvándor a Magyar Kultúra Napján a Refiben


ajánlott cikk főképe

2020-01-25 20:07:37

Az evangélikus templomban zárult az Egyetemes Imahét pápai rendezvénye


ajánlott cikk főképe

2020-04-17 11:52:51

Online lelki megerősítés és mentálhigiénés tanácsadás a Lélek és Tradíció Alapítvány jóvoltából