Szombaton a Kossuth Rádió élő adással jelentkezik Pápáról


2019-12-05 10:15:51  | cikk: Babos Petra  | 


Szombaton a Kossuth Rádió élő adással jelentkezik Pápáról főképe
A Kossuth Rádió egyik műsorában bemutatják az ország településeit. December 7-én Pápáról jelentkeznek be élő adással az Országjáró Szombat című műsoruk keretein belül.
Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője ennek kapcsán elmondta, nagy örömükre, most Pápára esett a választás, ezért december 7-én a Kossuth Rádió élő adásban fogja bemutatni városunkat, a látnivalókat, azoknak a közreműködésével, akik ezeken a helyeken dolgoznak, vagy olyan tevékenységet végeznek a városban, amiről úgy gondolják, érdemes a város határain kívül is bemutatni. Délelőtt 10 és 12 óra között, délután pedig fél 3-tól egészen fél 6-ig lehet hallgatni a Kossuth Rádióban ezt az adást.
-Örülünk, hogy a délelőttöt az Esterházy-kastélyban töltik a rádió munkatársai, bemutatják a kastély különféle programjait, délután pedig kitekintenek a városba, megnézik a látnivalókat, bemutatva ezzel a hallgatóknak Pápa legszebb helyeit, illetve egy kicsit bepillantanak az adventi programjainkba is, ízelítőt kaphatnak a rádió hallgatói arról is, hogy milyen a hangulat a pápai jégpályán. Remélem, ezzel megint ismertebb lesz a városunk, s egyre többen fognak kedvet kapni ahhoz, hogy ellátogassanak Pápára - emelte ki Boros Katalin, aki hozzáfűzte, a rádió munkatársai szeretnének megszólítani helyi embereket, látogatókat, korcsolyázókat, így akik arra járnak, amerre a rádiósok megfordulnak, azok akár részesei lehetnek az élő adásnak.
December 7-e valóban Pápáról fog szólni, még a televízióban is, hiszen véletlen egybeesés, de aznap az egyik kereskedelmi televízió csatorna utazási műsorában, a Poggyászban is lesz egy hosszabb anyag városunkról. Így a Kossuth Rádió hallgatása mellett érdemes lesz a televíziós programba is belenézni.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-08 12:47:48

Példaértékű összefogásból új játékok a tapolcafői óvodában


ajánlott cikk főképe

2020-04-08 15:27:32

Szigorú takarékossági intézkedésekről döntött a polgármester


ajánlott cikk főképe

2020-06-17 17:15:45

Megszűnt a látogatási tilalom a kórházban


ajánlott cikk főképe

2020-04-10 19:57:42

Nem lesznek nyilvánosak a szentmisék húsvétkor sem