Összevont ellenőrzés a használtcikk- piacon


2019-12-06 19:41:12  | cikk:  | 


Összevont ellenőrzés a használtcikk- piacon  főképe
A bűncselekmények megelőzése volt a célja a pápai akciónak.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a társszervekkel közösen a helyi használtcikk-piacon tartottak közös ellenőrzést 2019. december 4-én délelőtt, melynek célja az adventi időszakban a piac biztonságának fokozása volt. A rendőrök, valamint az együttműködő szervezetek munkatársai közösen vizsgálták át a piacon eladásra kínált termékeket. A rendőrök közel harminc főt igazoltattak, továbbá az eladásra kínált értékesebb használt árucikkeket - kerékpárokat, műszaki berendezéseket, munkagépeket - a körözési nyilvántartásban is ellenőrizték.

A kontroll során a rendőrkapitányság munkatársai és a társhatóságok tagjai nem tártak fel szabálytalanságot. Az akció végrehajtását a közterület-felügyelők valamint a helyi polgárőrség tagjai is segítették.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A járőrök Pápán, a Fő utcában igazoltattak egy 37 éves sobori lakost 2020. június 22-én 9 óra 45 perckor. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a Győri Törvényszék a férfi körözését rendelte el lopás miatt, ezért a járőrök előállították, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság...

2020-06-23 11:16:41

Körözték a férfit, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 10:14:11

21 gépkocsit tört fel a pár, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-04-15 13:08:21

Ittasan vezetett és balesetet okozott a férfi, a rendőrök előállították


ajánlott cikk főképe

2020-06-26 08:17:40

Rendőrök a nyári táborban