Összevont ellenőrzés a használtcikk- piacon


2019-12-06 19:41:12  | cikk:  | 


Összevont ellenőrzés a használtcikk- piacon  főképe
A bűncselekmények megelőzése volt a célja a pápai akciónak.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a társszervekkel közösen a helyi használtcikk-piacon tartottak közös ellenőrzést 2019. december 4-én délelőtt, melynek célja az adventi időszakban a piac biztonságának fokozása volt. A rendőrök, valamint az együttműködő szervezetek munkatársai közösen vizsgálták át a piacon eladásra kínált termékeket. A rendőrök közel harminc főt igazoltattak, továbbá az eladásra kínált értékesebb használt árucikkeket - kerékpárokat, műszaki berendezéseket, munkagépeket - a körözési nyilvántartásban is ellenőrizték.

A kontroll során a rendőrkapitányság munkatársai és a társhatóságok tagjai nem tártak fel szabálytalanságot. Az akció végrehajtását a közterület-felügyelők valamint a helyi polgárőrség tagjai is segítették.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Egy Pápán élő idős asszonyt ejtettek tévedésbe az elkövetők. A helyi rendőrkapitányság a megelőzés lehetőségeire hívja fel a lakosság figyelmét.

Pápáról érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. január elején arról, hogy ismeretlen tettes egy idős asszonyt hívott fel telefonon, majd...

2020-01-08 14:25:46

Figyelem! Ismét unokázós csalók!


A jármű szélvédőjéről a pára, a jég és a hó teljes eltakarítása a járművezető kötelessége - erre hívja fel a figyelmet a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ha indulás előtt a vezető nem gondoskodik az üvegfelületeken lévő pára, jég vagy hó eltakarításáról, akkor kisebb...

2020-01-17 14:43:30

Ne csak egy kis felületet kaparjon le!


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 13:30:36

„Bikesafe” regisztráció Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-12-13 13:09:34

A biztonságos karácsonyért