Játékos feladatok a pályaválasztási vetélkedőn az Acsádyban


2019-12-06 21:36:24  | cikk: Babos Petra  | 


Játékos feladatok a pályaválasztási vetélkedőn az Acsádyban főképe
Hagyomány már a Pápai Szakképzési Centrum Acsády Ignác Szakképző Iskolájában, hogy Mikuláskor a 8. osztályos diákok számára megszervezik a pályaválasztási vetélkedőt. A versenyen hat, négy-négy fős csapat mérte össze ügyességét. A versenyzők a Tarczyból, a Weöresből, a Munkácsyból és Nemesszalókról érkeztek.
Nagy Zsolt gyakorlatioktatás-vezető elmondta, a verseny elsődleges célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek az intézménnyel, megtekintsék a tanműhelyeiket, ahol az egyes szakmákat ki is próbálhatják egy-egy feladat erejéig. Az iskola a vetélkedőre tíz állomásból álló feladatsort állított össze. A játékos feladványok között volt guminyomás mérés, gyalulás, fűrészelés, zöldségmérés, csomagolás, áramkör-és formakör összeállítás, eszköz-, pohár- és fűszerfelismerés. A legnehezebb feladatként azt kapták a diákok, hogy a verseny végén fejben kellett összeadniuk a pontszámaikat, és ha elrontották, akkor az eltérést levonták a pontjaikból.
A tanulóknak a jutalmat a Mikulás adta át a program támogatóinak jóvoltából.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-03 07:52:43

Van jövőképünk - dr. Áldozó Tamás a Gyurátz Ferenc Gondolkodó Körben


ajánlott cikk főképe

2020-01-12 16:36:43

"Minden egyes családban vannak hősök, akikre büszkék lehetünk" - A doni katasztrófa áldozataira emlékeztek


ajánlott cikk főképe

2019-11-28 15:52:00

Megáldották a betlehemet a könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2019-09-05 16:30:40

Várkertfürdős ajándékkal gazdagodott második heti nyertesünk


PÁPA időjárás