Mikulás a JMSZK-ban


2019-12-06 21:47:06  | cikk: ha  | 


Mikulás a JMSZK-ban főképe
Hagyomány, hogy a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban is szerveznek december 6-án családi programot, melyre megérkezik a nagyszakállú. Idén Bíró Eszter adott koncertet Időradír címmel, s a gyerekek így énekelve-táncolva várták a Mikulást.


Bíró Eszter sokoldalú előadóművész: színész és énekes, aki több zenei stílusban és különböző színpadokon is otthonosan mozog. Szerepelt musicalekben, énekese volt a Budapest Klezmer Bandnek, fellépett Al Di Meolával, s a világ legnagyobb világzenei fesztiválján is énekelt. Aztán amikor megszülettek gyermekei, akkor egy kicsit irányt váltott. 2014-ben Fonogram díjat kapott Állati Zenés ABC c. lemez?vel, ami az év gyermekalbuma lett. 2015-ben megjelent Állati Zenés ABC 2., 2019-ben pedig bemutatta az Időradír című harmadik zenés könyvének lemezét.


A pápai koncerten a három gyerekalbumról játszottak dalokat, például együtt énekelték a gyerekek az énekesnővel a Birkadalt, megidézték a madarakat, de Mikulás szánjának csengőjét is halhatták, s persze a nagyszakállút is hívta egy ének. Nem hiába, hisz időben megérkezett, s a várakozó gyerekekeket megajándékozta, számos közös fotó is készült az este folyamán.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-14 17:20:57

Nyugodt hétvége áll mögöttünk


ajánlott cikk főképe

2020-07-13 17:43:16

Üléseztek a nemzetiségi önkormányzatok


ajánlott cikk főképe

2020-05-20 13:29:14

70 százalékos készültségen a futópálya


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 09:20:50

Folytatódik a lakossági textil arcmaszkok osztása