Közlekedésbiztonsági akció mikulás napján


2019-12-07 13:23:43  | cikk: HuHa  | 


Közlekedésbiztonsági akció mikulás napján főképe
A Pápai Rendőrkapitányság az idei évben is megszervezte mikulás-napi akcióját, mellyel a fiatal korosztályt kívánták megszólítani. A helyszín ezúttal az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola volt, a rendőrök a télapóval és ördögével várták a gyermekeket a reggeli becsengetés előtt.
Szabó Péter rendőr főhadnagy

-Az akciónak kettős célja volt, egyrészt szerettük volna meglepni a diákokat mikulás napja alkalmából, másrészt fel kívántuk hívni a gyermekek és szüleik figyelmét arra, hogy mennyire fontos betartani az alapvető közlekedési szabályokat - tájékoztatott az akcióról Szabó Péter rendőr főhadnagy, a Pápai Rendőrkapitányság kiemelt megelőzési főelőadója. A diákokkal a gyalogos és kerékpáros közlekedés főbb szabályait tisztázták és felhívták a figyelmet arra, ha autóval érkeznek iskolába, mindig használják a gyermekbiztonsági rendszert, megállás előtt a gyermekülésből ne szálljanak ki és figyelmeztessék szüleiket, hogy addig ne induljanak el, amíg a biztonsági övet be nem kapcsolták.
Az Erkel-iskolánál tartották az idei mikulás akciót

-Azt tapasztaltuk, hogy a gyermekek szabályosan közlekedtek és nagyon jól ismerték az alapvető közlekedési szabályokat - tájékoztatott a főhadnagy. A rendőrök a kerékpárral érkezőkre is ügyeltek, átvizsgálták a gyermekek biciklijét és ha szükséges volt kiegészítették a felszerelésüket.

Az akció keretében természetesen az ajándékozás sem maradt el, a rendőrkapitányság láthatósági kiegészítőket adott a diákoknak, a mikulás pedig szaloncukorral örvendeztette meg az iskolásokat. Szabó Péter úgy fogalmazott, mikulás-napi akciójukat nemcsak a gyermekek, de a szülők és a pedagógusok is örömmel fogadták.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-16 21:57:16

Tisztelgés a városépítő emléke előtt Pápa Város Napján


ajánlott cikk főképe

2020-02-16 21:49:06

Tapolcafői disznóságok


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 10:51:42

Koszorúzással tisztelgett a város a 48-as hősök emléke előtt


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 15:35:49

Csak sürgős műtéteket, beavatkozásokat végezhet a kórház