A Bázisrepülőtérre is ellátogatott a Mikulás


2019-12-07 13:59:16  | cikk: Babos Petra  | 


A Bázisrepülőtérre is ellátogatott a Mikulás főképe
2012 óta hagyomány az MH Pápa Bázisrepülőtéren, hogy Mikulás-napi játszóházat szerveznek a dolgozók a magyar ezred állományában szolgáló és a többi, itt települő nemzetközi és hazai szervezetnél dolgozó szülők és gyermekeik számára. A program évről évre egyre népszerűbb a bázison dolgozó családok körében. A cél a közös ünnepvárás, egymás megismerése, s a munkahelyi ismeretségek, barátságok elmélyítése.
Népszerű volt a családi program a bázison

Az idén közel kétszáz gyermek vett részt a programon, hogy a sok-sok játékkal, színpadi produkcióval tarkított délután végén átvehessék a Mikulás ajándékát.
A délutáni programot kézműves játszóház színesítette, ahol kreatív játékokat, karácsonyfadíszeket, ajtókra és ablakokra való díszeket készítettek a gyerekek a szülőkkel és az önkéntes segítőkkel közösen, de ezen kívül volt még játékos étrendi tanácsadás, egészséges étel- és italkóstoló is. A Mikulás-napi játszóházat interaktív bűvész showműsor gazdagította, melyben Hajnal Máté lépett színpadra, aki kicsiket és nagyokat vidám játékra csalt - tudtuk meg Kondor Zoltán alezredestől, az MH Pápa Bázisrepülőtér törzsfőnökétől.
Néhány kisgyermek verssel és dallal is készült a Mikulás bácsinak

A jó hangulatú rendezvény végén a bázis Mikulása is meglátogatta a gyerekeket, akiknek ajándékkal is kedveskedett.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-30 16:23:58

A megkülönböztetésről


ajánlott cikk főképe

2020-07-31 13:18:22

Pápai lettem, bízom benne, hogy a kialakult barátságok, emberi kapcsolatok megmaradnak - Szijártó László atyával beszélgettünk


ajánlott cikk főképe

2020-07-13 17:43:16

Üléseztek a nemzetiségi önkormányzatok


ajánlott cikk főképe

2020-06-28 19:42:44

Zenélő Magyarország Pápán is