A Klausz-Csányi kettős nyerte a Mikulás Ralley-t


2019-12-09 20:00:55  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: MGR Images  | 


A Klausz-Csányi kettős nyerte a Mikulás Ralley-t főképe
A nemzetközi futamokon rajtoló Klausz Kristóf-Csányi Botond és a Ford Fiesta R5 alkotta trió magabiztos versenyzéssel zárta a hétvégi Mikulás Rallye-t - írja a veol.hu.

Az időjárás ismét kegyes volt a 23. Mikulás Rallye résztvevőihez, a reggeli köd gyorsan elillant és ragyogó napsütésben rajtoltak a versenyzők a várpalotai nyitó szakaszon. A mezőny, az elmúlt évekhez hasonlóan most is nagyon népes volt, hiszen ez az év végi verseny murvás mivolta miatt a versenyzők kedvencei között szerepel.

- Nem sikerülhetett volna jobban ez a verseny, ahol az utolsó gyorsaságin is ugyanolyan lendülettel versenyeztünk, mint a nap többi részein. Nagy kockázatot nem vállaltunk, de mindenképpen jó tempót diktáltunk az összes szakaszon, és sikerült megnyernünk a Mikulás Rallye-t. Ez egyrészt a tudatos és magabiztos versenyzésnek illetve a sebességünknek köszönhető - nyilatkozta a verseny hivatalos honlapjának a győztes pápai pilóta, Klausz Kristóf.

A Veszprém és környékén zajló viadalon idén öt gyorsasági szakaszon közel 75 kilométert teljesített a 115 licences, sprint és meghívásos versenyző.

A 23. Taxi4 Mikulás Rallye végeredménye:
1. Klausz Kristóf és Csányi Botond 41:32,7
2. Bútor Róbert és Tagai Róbert (Skoda Fabia R5) +5.6
3. Balogh János és Holczer Dániel (Skoda Fabia R5) +10.6

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-11 10:36:53

Augusztus 2-án rajtolhat az NB III


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:52:33

Vége a kosárlabda-szezonnak


ajánlott cikk főképe

2020-07-07 13:33:28

Tagokat is toboroztak a kézitáborban


ajánlott cikk főképe

2020-07-13 20:20:59

Elkészült az NB III csoportbeosztása