A kötelező győzelem mindig a legnehezebb


2019-12-10 19:58:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A kötelező győzelem mindig a legnehezebb főképe
A Simontornya ellen sorozatban negyedik győzelmét aratta a megyei kézilabda bajnokságban a Bakonyerdő Pápa együttese.

Jó formában készült idei utolsó előtti hazai bajnokijára a pápai kézilabda-csapat, mely az elmúlt hetekben a Máriaújfalut, a Tapolcát és az Ajka II-t is két vállra fektette, melynek köszönhetően a pápaiak már a dobogón állnak. Ellenfelük viszont az utolsó előtti helyen állt a kezdés előtt, így a Bakonyerdő volt a toronymagas esélyes. Talán emiatt, talán az egyhetes bajnoki szünet okán elmaradt a várt jó játék a házigazdáktól, akik mindössze egygólos előnyt tudtak kiharcolni az első félidőben (17-16). A csere nélkül érkező vendégek a második félidőben is jól tartották magukat, a pápaiak rengeteg ziccert hagytak ki, így az utolsó percekig nyílt volt a meccs. Végül - ha nehezen is - a Bakonyerdő behúzta a meccset, ismét beigazolódott, hogy a kötelező győzelmek a legnehezebbek.

Bakonyerdő Pápa - Simontornyai KK 33-31 (17-16)

Kapcsándi Zsolt: Amennyire jól játszottunk az Ajka ellen, ma annyira alulmúltuk magunkat. Nincs mit szépíteni, lebecsültük az ellenfelet, emellett nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk. Bízom benne, hogy a hazai szezonzáróra össze tudjuk kapni magunkat.

A Bakonyerdő Pápa december 15-én, vasárnap 11 órai kezdéssel az Ajka II-t fogadja.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-16 15:09:37

Nyolc edzőmeccs a Perutz programjában


ajánlott cikk főképe

2019-12-07 18:54:07

Fontos hazai kosársiker


ajánlott cikk főképe

2019-11-22 13:40:29

Győzelemmel búcsúzna a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-01-03 12:09:53

Jótékony dartsosok