Radnóti emlékverseny a Közgázban


2019-12-11 16:19:27  | cikk: Babos Petra  | 


Radnóti emlékverseny a Közgázban főképe

A Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma Radnóti Miklós emlékversenyt szervezett az iskola diákjainak. A magyar költő születésének 110., illetve halálának 75. évfordulója alkalmából szervezték meg a versenyt. A megmérettetés második fordulóját ma tartották, melyen hét csapat, vagyis huszonegy diák versengett.
Stankovics Marianna magyartanár elmondta, az iskola korábban nem szervezett emlékversenyt, azonban szerették volna Radnótit ezzel megtisztelni.
-Az első forduló tapasztalatai jók voltak, ezért úgy gondoljuk, lesz folytatása az irodalmi versenynek a Közgázban a jövőben is. A megmérettetés feladatai színesek voltak, volt memoriter, teszt, verselemzés, képzőművészeti feladat és fogalmazás is - mondta el a szervező.
A diákok munkáját három tagból álló zsűri bírálta, melyben Rozgonyiné Csepregi Annamária, Stankovics Marianna és Magyar Géza tanárok foglaltak helyet. A legjobban teljesítő tanulók édességben, könyvjutalomban és karácsonyi bögrében részesültek.

Képek:

Eredmények:

1. 12. A Borbély Valentina, Borbély Mónika, Németh Gréta
2. 12. B Horváth Rebeka, Rédling Benedikta, Varga Nikoletta
3. 12. C Lőrincz Dóra, Klaffl Attila, Zsidai Regina
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-09 09:37:52

Szabadtéri misékre várják a 65 év alattiakat vasárnaponként


ajánlott cikk főképe

2020-02-17 20:19:19

Mackók ezrei a Pegazus barlangjában


ajánlott cikk főképe

2020-05-23 11:48:18

Június 8-án kezdődik lomhulladék gyűjtési program


ajánlott cikk főképe

2020-01-26 09:31:32

Bajor adomány a pápai evangélikusoknak