A biztonságos karácsonyért


2019-12-13 13:09:34  | cikk:  | 


A biztonságos karácsonyért főképe
A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai vagyonvédelmi tanácsokkal várták több helyi nagyáruház vásárlóit.

A rendőrök az adventi időszakban gyakrabban előforduló alkalmi lopások, zsebtolvajlások megelőzési lehetőségeiről tájékoztatták a vásárlókat közösségi szolgálatos diákok közreműködésével 2019. december 12-én délután.

Felhívták a vásárlók figyelmét arra, hogy a vásárlás alatt az értékeket célszerű a ruházat belső zsebeibe rejteni, valamint a táskákat, csomagokat, pénztárcát egy pillanatra sem szabad szem elől téveszteni, vagy azokat a bevásárló kocsiba, kosárba tenni. Arra is figyelmeztették az állampolgárokat, hogy a nagybevásárlások alkalmával a gépjárművekben ne hagyjanak látható helyen értékeket.

A rendőrök a szóbeli tanácsok mellett vagyonvédelmi kiadványokat is terjesztettek.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-20 13:38:09

Az internet veszélyeiről Mezőlakon


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 18 éves egyházaskeszői fiúval szemben folytatott.

Ahogy arról korábban beszámoltunk,...

2020-01-23 13:41:59

Főbérlője pénzét lopta el


Információs rendszer vagy adat megsértése vétség miatt indult büntetőeljárás egy 21 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai alapján a sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy ismeretlen személy 2019. augusztus 20-a...

2019-12-13 13:38:38

Lezárt ügy: Feltörte az email fiókot és cipőket rendelt


ajánlott cikk főképe

2019-09-26 10:04:05

Ismét EDWARD nap-csatlakozzon ön is!