Átadták a Mosolydobozokat


2019-12-13 18:14:52  | cikk: Babos Petra  | 


Átadták a Mosolydobozokat főképe
Közel egy hónapja hirdette meg karácsonyi mosolydoboz-gyűjtő akcióját a Magyar Szocialista Párt. A felajánlások nyomán összegyűlt, jelentős mennyiségű adományt ma adták át a Pápai Nagycsaládosok Egyesülete képviselőjének.
Grőber Attila, a Veszprém megyei közgyűlés tagja, az MSZP megyei elnökhelyettese, önkormányzati képviselő az átadón elmondta, a hagyományos gyűjtőakciójukhoz idén is szép számmal csatlakoztak.
-Minden közösségnek rendkívül fontos szerepe van a társadalmi felelősségvállalásban. Ennek szellemében hirdettük meg Pápán is a gyűjtést. Köszönöm mindenkinek a támogatást, a felajánlást. Van egy jelenleg itt nem látható felajánlásunk is, mégpedig az, hogy karácsonyfákat viszünk ki a rászorulóknak, részben nyugdíjasoknak, valamint a Pápai Nagycsaládosok Egyesülete tagjainak - emelte ki Grőber Attila, majd áldott, békés, boldog karácsonyt kívánt mindenkinek.
Nagy sok adomány gyűlt össze az idei évben

Kovács József, az MSZP helyi elnöke, önkormányzati képviselő hozzátette, hetedik alkalommal hirdették meg az akciót, s nagy örömmel tapasztalták, hogy nagyon sokan készítettek Mosolydobozokat, s juttatták el hozzájuk.
-A párt aktivistáin kívül is sok, számunkra ismeretlen emberek kerestek fel minket, s adományoztak. Az adományok között volt tartósélelmiszer, édesség, gyümölcs, játék, gyermekruha, könyv, valamint kókuszmatrac is - tudtuk meg Kovács Józseftől, aki kiemelte, reméli, az adományokkal hozzájárulnak ahhoz, hogy még szebbé varázsolják a karácsonyt és sok gyermek arcára mosolyt csaljanak. Végül az MSZP Pápa és Környéke Szervezete nevében mindenkinek boldog karácsonyt kívánt.
A Pápai Nagycsaládosok Egyesülete nevében Konczos Attiláné, a Pápai Nagycsaládosok Egyesülete tagja köszönetét fejezte ki a hatalmas mennyiségért, majd elmondta, az adományt nyolc-kilenc család között osztják ki, s reméli, mindenki nagyon fog örülni neki.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-14 17:57:15

Folyik az új lakcímkártyák kiadása


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 10:51:42

Koszorúzással tisztelgett a város a 48-as hősök emléke előtt


ajánlott cikk főképe

2020-03-01 12:44:00

CseppKÉPpontok a Kékfestőben


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 20:45:25

Megindult a digitális tantermen kívüli oktatási rend