Karácsonyi alkotóház a katolikus iskolában


2019-12-14 17:17:40  | cikk: Babos Petra  | 


Karácsonyi alkotóház a katolikus iskolában főképe
A Szent István Római Katolikus Általános Iskolában hagyomány már, hogy advent idején, karácsony előtt megrendezik az alkotó napjukat. A program célja, hogy a szülők, pedagógusok együtt alkossanak, erősítve ezzel az iskola és a szülői ház kapcsolatát.
-Az ajándéktárgyakat a jótékonysági vásáron meg is lehet venni, s a befolyt összegből az iskolába járó olyan gyerekeket támogatják, akik nehezebb anyagai helyzetben vannak, őket ajándékcsomaggal lepik meg. A jótékonysági vásár csütörtökön, azaz december 19-én lesz. Az alkotó napon természetesen a diákok is kézműveskedtek tanáraikkal közösen - tudtuk meg Gombásiné Takács Gyöngyi igazgatótól, aki kiemelte, az adventi időszakban hétfőnként közösen meggyújtják a gyertyákat az aulában. Csütörtökön tartják a karácsonyi ünnepségüket, amiben zene, ének, szavalat teszi meghittebbé a programot. Pénteken pedig lelkigyakorlatot tartanak, majd közös szentmisével zárják az adventi időszakot.
Az idei évben is hirdettek a karácsony jegyében betlehemkészítő versenyt, melyre nagyon sok alkotás érkezett egyéni és csoportos kategóriában is.
A délelőtti programot a Szegedi Látványszínház Cédrus Társulatának A jászolnál című előadása zárta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-05 16:48:16

Már 16 igazolt fertőzött Pápán és környékén! (cikkünket frissítettük)


ajánlott cikk főképe

2020-08-31 18:13:16

Dr. Áldozó Tamás: a járványügyi helyzet javuló tendenciát mutat


ajánlott cikk főképe

2020-08-05 15:04:25

Gőzerővel zajlanak a nyári iskola karbantartási munkálatok


ajánlott cikk főképe

2020-07-17 16:07:12

Napközis tábor az egészséges életmód jegyében