A PELC-es szülők ismét megmutatták


2019-12-15 21:27:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A PELC-es szülők ismét megmutatták főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club hatodik alkalommal rendezte meg az Apuka Kupát és második alkalommal várta az anyukákat is egy kis focira a Városi Sportcsarnok küzdőterére.

Idén a korábbi évekhez képest visszafogottabb volt a szülők érdeklődése, az apukák kategóriájában négy, az anyukáknál három alakulat nevezett. A csapatokban adott korcsoporthoz tartozó szülők és nagyszülők szerepelhettek, valamint az adott korosztály edzője vagy egy más csapatban nem szereplő PELC edző vagy alkalmazott, tisztségviselő. Vasárnap délután a férfiak kezdték a tornát, a körmérkőzéses bajnokságot háromból három győzelemmel, 12-0-s gólkülönbséggel az U7-es Apukák csapata nyerte meg.

- A lelkes apukáknak köszönhetően hamar összeállt a csapatunk, megmondom őszintén nem számítottam arra, hogy ilyen jól fogunk szerepelni - mesélte Horváth Tamás, csapatvezető, a PELC U7-es és U8-as együttesének edzője. - Egy-egy támadás során sokszor úgy tűnt, heti rendszerességgel együtt játszunk, de ez nincs így, egy évben egyszer ezen a tornán alkotunk egy csapatot. Külön taktikát sem beszéltünk meg, az volt a legfontosabb, hogy mindenki játszhasson és jól érezze magát, az, hogy elsők lettünk már csak hab a tortán.

Az apukák után a hölgyeken volt a sor hogy megmutassák, ők is megállják a helyüket a pályán. A gyerekek és az Apuka kupa résztvevői fergeteges hangulatot teremtettek a lelátókon, a főszereplők pedig mindent beleadtak, futottak, cseleztek, saját testi épségüket sem kímélve igyekezték csapatukat győzelemhez segíteni. Az első helyet végül veretlenül az U14-es lánycsapatot képviselő Hű az Anyja! együttese szerezte meg, így egy évre hozzájuk került a vándorserleg. A díjakat Grőber Attila, a PELC elnöke, Tóth Péter ügyvezető és Pődör Ákos szakágvezető adta át.

A VI. Apuka Kupa végeredménye:

1. U7 Apukák 2. U9-U10 Apukák 3. U8 Apukák 4. PELC lányos Apukák.

A legjobb kapusnak Kis Gergelyt látták, a gólkirály négy találattal Varga Áron lett, a legjobb játékos címét Piller Andrásnak ítélték oda.

A II. Anyuka Kupa végeredménye:

1. Hű az Anyja! - U14 Lány 2. U7-U8 Anyukák 3. 2011 Anyucik.

A legjobb kapusnak járó különdíjat Fábián Annamária vihette haza, a gólkirály szétlövést követően Vági Dorina lett. A mezőny legjobbjának Lengyel Mónikát választották.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-10 18:24:17

Felemás napot zárt a Bakonyerdő Pápa


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:03:32

Perutz FC: Pontszerzés emberhátrányban


ajánlott cikk főképe

2019-12-04 17:53:46

Ovikéziseket látogatott meg a Mikulás


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:52:33

Vége a kosárlabda-szezonnak