A Bakonyerdő nyerte a megyei derbit


2019-12-16 20:54:29  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Bakonyerdő nyerte a megyei derbit főképe
Három héten belül másodjára is legyőzte a megyei kézilabda bajnokságban az Ajka II. gárdáját a Bakonyerő Pápa csapata.

Jó formában készült a pápai csapat az év utolsó tétmérkőzésére, hiszen sorozatban négy győzelem után fogadták a megyei rivális második számú alakulatát. A legutóbbi fordulóban a Simontornya ellen adósak maradtak a jó játékkal a pápaiak, akik szerették volna megtartani második helyüket és sikerrel pihenőre vonulni. A kiváló védekezésnek és a jó kapusteljesítménynek köszönhetően mindössze hat gólt kapott az első félidőben a Bakonyerdő, igaz csak 10 gólt lőtt. A játékban gyökeres változás a második félidőben sem állt be, igaz a hazai támadások hatékonyabbak lettek, így sikerült tíz gól fölé tornászni a különbséget. A pápaiak szerencsére teljesen más arcukat mutatták, mint egy héttel korábban és esélyeshez méltóan magabiztosan nyertek 28-17 arányban.

Bakonyerdő Pápa - Ajka II. 28-17 (10-6)

Kapcsándi Zsolt: Ma támadásban pontosak voltunk és a kapusteljesítmény mellé jó védekezés is párosult. Stabilak voltunk, egyénileg is sok mindenkit ki lehetne emelni, de igazi csapatsiker volt a mai. Kicsit sajnálom, hogy most van vége a szezonnak, úgy érzem, jó szériában vagyunk, mutatják ezt a legutóbbi hetek eredményei is.

A Bakonyerdő Pápa a második helyről várja a februári folytatást.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-13 11:13:27

Három alapembere nélkül utazik Sárvárra a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:55:53

Jövő héten indul a kézitábor


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 19:52:06

Zártkapus meccsek várnak a Perutz FC-re


ajánlott cikk főképe

2020-06-17 18:30:02

Megkezdődött a focitábor