Eredményes évet zárt a PAC


2019-12-17 19:15:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Eredményes évet zárt a PAC főképe
Elnöki és edzői beszámolókkal, díjátadóval zárta a 2019-es esztendőt a Pápai Atlétikai Club.

Hagyomány a klub életében, hogy az ünnepekhez és az év végéhez közeledve a futó-és dobó szakosztály edzői értékelik a mögöttük hagyott évadot, az elnökség pedig díjátadóval, állófogadással köszöni meg a sportolók munkáját. Idén sem volt ez másképp, a Városházán Rádi Róbert elnök köszöntötte a megjelenteket, majd Gelencsér Róbert és Mórocz Katalin, végül Varga Patrik számolt be tanítványaik elért eredményeiről. Az összejövetel rendhagyó volt, hiszen ezen az alkalmon mutatták be az egyesület frissen elkészült honlapját, a papaiac.hu weblapot.

- Az idei év is bővelkedett hazai és nemzetközi sikerekben, további pozitívum, hogy az önkormányzatnak és az elnyert pályázatoknak köszönhetően továbbra is stabil lábakon áll a klub - tájékoztatott Rádi Róbert, a PAC elnöke. - A beszámolók mellett természetesen szót ejtünk a barnamezős beruházásról, a Téglagyári úton megépülő atlétikai centrum előrehaladásáról. Ami az eredményeket illeti, sikerült előrelépnünk 2018-hoz képest, több válogatott dobónk van, s bár a futóknál egyelőre nem annyira fényesek az eredmények, mint a dobó szakágnál, de a létszám stabil és látható rajtuk a fejlődés. Abban bízom, hogy a körülmények javulásával az eredmények is egyre jobbak lesznek.

Az év végi ünnepségen a dobók közül Sztupák László, Füredi Dániel és Tóth Richárd Soma, a futók részéről Gulyás Anna, Winhoffer Kata valamint Figerl Boldizsár vehette át a legeredményesebb sportolónak járó serleget. A Pápai Atlétikai Club atlétáit a december 18-ai Jó tanuló, jó sportoló díjátadón az önkormányzat is jutalomban részesíti.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:55:53

Jövő héten indul a kézitábor


ajánlott cikk főképe

2020-02-15 13:32:19

Újabb sokgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-02-24 21:03:28

Sikeresen szerepelt az Eb-n Horváth Csanád


ajánlott cikk főképe

2020-03-02 14:30:17

Az országos döntőre készültek