Karácsonyi teadélután a Weöresben


2019-12-17 21:15:39  | cikk: Babos Petra  | 


Karácsonyi teadélután a Weöresben főképe
Huszonkettedik éve hagyomány a Pápai Weöres Sándor Általános Iskolában, hogy advent idején megrendezi a karácsonyváró teadélutánt.
-22 évvel ezelőtt Kövi Tímea, a diákönkormányzat elnöke, akkori nyolcadikos tanulónk ötlete alapján valósult meg a meghitt rendezvény a nyolcadikosoknak. A program jól sikerült, ezért minden évben megszervezzük, így a kezdeményezés hagyománnyá vált. Ezúttal is a nyolcadikosok készültek ünnepi műsorral, melyben a kis elsősök is szerepeltek. Az est célja, hogy karácsony előtt picit megálljunk a rohanó világban, s együtt hangolódjunk a szeretet ünnepére - tudtuk meg Véseiné Kárpáti Ágota intézményvezető-helyettestől.
A diákok lucáztak is

A teadélután mindig népszerű az intézményben, most is sokan eljöttek. Az iskola előterében megterített asztalok megteltek a szülőkkel és gyermekeikkel, s beszélgethettek a kellemes karácsonyi zene és a mécsesek mellett, finom meleg teát kortyolgatva és süteményt, zsíros kenyeret fogyasztva.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-18 13:32:55

Lámpás kereszteződés épül a Somlai úton


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 18:16:09

Főzés és jó hangulat - Semmelweis-nap Döbröntén


ajánlott cikk főképe

2020-05-15 19:26:04

Tapasztalatok a Tapolcáról


ajánlott cikk főképe

2020-02-26 08:46:44

Angol nyelv, informatika, robotika - Ovisuli a Tarczyban