Karácsonyi ajándék az ingatlan-és hitelközvetítő iroda pápai munkatársaitól


2019-12-18 07:30:47  | cikk: Babos Petra  | 


Karácsonyi ajándék az ingatlan-és hitelközvetítő iroda pápai munkatársaitól főképe
Ajándékokkal lepett meg az ország egyik legnagyobb ingatlan-és hitelközvetítő irodájának hét pápai munkatársa néhány nehéz sorsú családot. A gazdag ajándékok között volt 29 darab szépen becsomagolt cipősdoboz, kettő kerékpár és kettő feldíszített karácsonyfa. Az ingatlan-és hitelközvetítő iroda Pápa Város Önkormányzata Egyesített Szociális Intézményének Család- és Gyermekjóléti Központjának akciójához csatlakozott, valamint a központtal együttműködve két olyan családot választott ki, akik kiemelten rászorulnak a segítségre.
Salamon Judit, a Család- és Gyermekjóléti Központ vezetője először is köszönetet mondott az iroda dolgozóinak a nagylelkű ajándékért. Mint mondta, a cipősdoboz akciójuk során eddig 68 csomagot gyűjtöttek össze, amelyek pápai és környékbeli családokhoz fognak kerülni. Kiemelte, az Ingatlanpont felajánlásának összértéke 150 ezer forint, ami nagy segítség.
Édl Erika elmondta, hatalmas segítséget jelentett számára az ajándék, hiszen egyedül neveli két unokáját.
-Azt kapták a lányok, amire vágytak, nagyon boldog vagyok és ők is, s így most gazdagabb lesz a Jézuskánk, amit nagyon köszönök az irodának - fűzte hozzá könnyes szemmel a nagymama.
A gyerekek nagyon örültek az ajándékoknak

-Mindegyik ajándéknak örültem, kifejezetten a plüss rózsaszín póninak - tudtuk meg Sarus Henriettától.
-Én pedig egy XBox-ot kaptam, amire már régóta vágytam, mert az unokatestvéremnek már van ilyenje. Legszívesebben most azonnal ki is próbáltam volna, de majd karácsonykor - mondta Sarus Bernadett.
A másik megajándékozott családnál szintén egyedül neveli a két lányt a nagymamájuk. A Tarczy iskola 7. és 8. osztályos tanulói, s ők egy vadiúj kerékpárt kaptak ezúttal, hiszen biciklijüket a közelmúltban ellopták.
Az OTP Ingatlanpont munkatársai, gyakran találkoznak nehezebb sorsú családokkal, mivel ingyenes tanácsadással is foglalkoznak. Az iroda munkatársaitól megtudtuk, az akciót hagyományteremtő szándékkal indították el, s nemcsak karácsonykor, de az év más ünnepein is szeretnének hasonló jótékonysági programot szervezni.
A gyerekek csillogó szemmel bontották ki az ajándékok, s nagyon örültek neki, amikor megpillantották a dobozok tartalmát.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-25 12:26:16

Az egyházakkal egyeztettek


ajánlott cikk főképe

2020-05-14 22:53:58

A Duna Művészegyüttes a meglepetés koncerten


ajánlott cikk főképe

2020-02-18 20:03:12

Emlékállítás a rendszerváltásnak


ajánlott cikk főképe

2020-02-28 20:46:27

Női vezetők a szervezetben