Újabb bébiélelmiszer-szállítmány városunknak


2010-06-12 09:25:11  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


Újabb bébiélelmiszer-szállítmány városunknak főképe
Újabb nagy mennyiségű bébiételt és italt hozott városunkba Klaus Blos, a német Teuton Lovagrend nagymestere. A szállítmányt ezekben a percekben pakolják le a Városgondnokság munkatársai. A német bébiétel gyártó cég ezúttal 6000 db fél literes bio gyümölcsitalt, 2500 db csokoládés tejitalt és 1000 db folyékony tápszert juttatott településünkre. Az adományból a Magyar Karitász pápai plébániai csoportja és a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat részesül. A karitasz csoport a bébi élelmiszereket a jegyzékükbe felvett rászorulók körében osztja szét, a megmaradt mennyiséget pedig az árvízkárosultak javára ajánlják fel - tudtuk meg dr. Mail József apát plébánostól, a lovagrend priorjától.
A Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat a hőségriasztás ideje alatt a Polgári Védelem vízosztásához csatlakozva juttatja el a rászoruló családokhoz az adomány egy részét.
Klaus Blos legutóbb tavaly ősszel járt Pápán, akkor bébikekszet és bébiételt hozott. A következő pár hétben gyakran jön városunkba, jövő héten például betegszállító-kocsikat hoz a pápai Gróf Esterházy Kórháznak.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet