Ismét lehet pápai érdekeltség az Év sportolója gálán


2019-12-19 12:09:41  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: msosz.hu  | 


Ismét lehet pápai érdekeltség az Év sportolója gálán főképe
Megkezdődött az internetes szavazás 2019 legjobb sportolóira - írja az m4sport.hu. A Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) tagjai 62. alkalommal voksolhatnak. Az elnökség hét kategóriában tízes jelöltlistát alakított ki. A fogyatékos sportolók, csapatok, a fogyatékos sportolókkal foglalkozó edzők 10-es listáját ezúttal is a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) állította össze. 2020. január 6-án sorrend megjelölése nélkül, ábécérendben ismertetik, hogy az egyes kategóriákban kik kerültek az első három közé. Változás, hogy most ebben a négy kategóriában nem az MSÚSZ-tagok szavazása dönt, hanem a MPB-által felkért szakemberek, szakírók voksolnak.

Az elmúlt években Gelencsér Róbert szervátültetett pápai atlétát két alkalommal is megválasztották az Év para-sportolójának, Róbert idén is ott van a legjobb 10 között, ezúttal a férfi 4x100 méteres atlétaváltó tagjaként kerülhet a TOP 3-ba (a csapat tagjai: Gelencsér Róbert, Jánka Sándor, Mezei Gergő, Zilaj Csaba). Nagy örömünkre további pápai vonatkozása is lehet a gálának, a fogyatékos sportolók csapat kategóriájába ugyanis a bizottság jelölte a Magyar Speciális Olimpia Szövetség labdarúgó válogatottját, melynek a Balla DSE két játékosa, Bogdán Sándor és Horváth Dávid is tagja. Ahogy arról beszámoltunk, a Speciális Olimpia Nyári Világjátékokon Abu-Dzabiban a magyar csapat aranyérmet szerzett.

Az M4 Sport-Az Év Sportolója 2019 Gálát az immár hagyományos, az esemény rangjához méltó helyszínen, élő televíziós közvetítés keretében 2020. január 16-án, csütörtökön 20 órától a Nemzeti Színházban rendezi meg a Magyar Sportújságírók Szövetsége.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-06 20:29:20

Elismerték a munkájukat


ajánlott cikk főképe

2020-01-24 14:25:37

Túl a 60-on is a triatlon szerelmese - Burján Ernőné Zsuzsa példát mutat a fiataloknak


ajánlott cikk főképe

2020-01-19 19:51:38

Két korosztálynak rendezett teremtornát a PELC


ajánlott cikk főképe

2020-02-15 13:32:19

Újabb sokgólos döntetlen