Részönkormányzati ülések


2019-12-19 21:52:40  | cikk: ha  | 


Részönkormányzati ülések főképe

Ülésezett a Borsosgyőri, a Kéttornyúlaki és a Tapolcafői Városrész Önkormányzatának Testülete. A településrészek együtt tartották ülésüket, ahol több döntés is született és elnökhelyetteseket is választottak. Napirend előtt dr. Áldozó Tamás polgármester arról szólt, hogy megalakul Öreghegy-Törzsökhegy-Kishegy területén is a részönkormányzat. Hangsúlyozta, hogy a részönkormányzatok tevékenységét fontosnak tartja, hisz egy-egy önkormányzati választókerület így önállóan is meg tudja fogalmazni a saját álláspontját, képviselni tudja az érdekeit.

A településrészek szavaztak az ügyrendi szabályzatról és a három testület tagjai egyhangúan elfogadták Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének önkormányzati rendelet-tervezetét a közterület használatáról. Az ülésen elnökhelyetteseket választottak. Mint azt Zsegraics Gyula, a Tapolcafői Településrészi Önkormányzat elnöke elmondta, erre igény volt már, hisz a helyettesítéseket nem volt egyszerű megoldani. Ezután az elnökök távollétében a helyettesek vezetik az üléseket. Tapolcafőn Megyeriné Borsó Évát, Borsosgyőrön Máté Istvánt, Kéttornyúlakon pedig Magvasy Józsefnét választották elnökhelyettesnek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-19 23:16:45

Kiadványok a város és a járás kincseiről


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 13:22:38

Jól halad a munka a Városi Sportcsarnoknál


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 20:45:25

Megindult a digitális tantermen kívüli oktatási rend


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 13:48:56

Csökkenő karanténszám, növekvő óvodai létszám - dr. Áldozó Tamás polgármester a városi járványhelyzetről