Idén is lesz szilveszteri örömfutás és futóverseny


2019-12-29 13:39:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Idén is lesz szilveszteri örömfutás és futóverseny főképe
Az óév utolsó napján a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ ismét megrendezi a Szilveszteri Örömfutást és Futóversenyt.

A jó hangulatú eseményt immár 10. alkalommal a Hét Csillag Egyesület ostormenete vezeti fel, közben kora délutántól öt korcsoportba várják a szervezők a mozogni vágyókat. A 14 év alattiakra, az 51-65 év közöttiekre és a 65 év felettiekre egy kör, nagyjából 1 kilométer vár a Fő tér - Kossuth utca - Deák Ferenc utca - Fő utca útvonalon, míg a 15-30 és 31-50 évesek kategóriájába regisztrálók két kört teljesítenek. A sportos délutánt az örömfutás zárja, mely után az eredményhirdetésre kerül sor. A beérkezést követően minden résztvevőt egy pohár forró teára vár a rendezőség, a legötletesebb jelmezben futókat külön is díjazzák. Minden célba érkező emléklapot kap, kategóriánként az 1-3. helyezettek oklevél és tárgyjutalomban részesülnek. A részvétel ingyenes.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-28 19:26:49

Perutz FC: Ismét a pályán


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:58:51

Nézőcsúcsra számítanak a láthatatlan bajnokin


ajánlott cikk főképe

2020-06-12 21:30:03

Rövid pihenőre vonul a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 10:47:30

Virtuális futás a koraszülöttekért