Kisfiú lett 2020 első pápai újszülöttje


2020-01-02 15:44:36  | cikk: Babos Petra  | 


Kisfiú lett 2020 első pápai újszülöttje főképe
Fehér Máté Zsolt, 2020. január 1-jén, 22 óra 52 perckor jött világra a pápai Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelőben.
Máté 54 centiméterrel és 3500 grammal érkezett meg császármetszéssel. A pici a 38. héten született, az édesanya és a kisfiú is jó egészségi állapotnak örvendenek. A pápai édesanyának már van egy kisfia.
Az újszülött a fotók készítésekor békésen szundikált, s néha, mintha integetett volna nekünk parányi kezecskéivel.
Hírportálunknál már évek óta hagyomány, hogy a picit és anyukáját megajándékozzuk

Varga Lajosné főnővér elmondta, 2019-ben 432 újszülött született, ez ötveneggyel több, mint az előző évben.
-A szülészeti osztályon az újszülött osztály átalakult, egy új helyiségbe költözött. A teljesen felújított környezetben új bútorok kaptak helyet, vannak közöttük szekrények, gyógyszerhűtők és babakocsik is - tájékoztatta hírportálunkat a főnővér.
Az anyuka és kisfia jövő héten mehetnek haza a kórházból.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-14 20:34:10

Kitüntetések és költségvetés - Ülésezett a képviselő-testület


ajánlott cikk főképe

2020-05-14 22:53:58

A Duna Művészegyüttes a meglepetés koncerten


ajánlott cikk főképe

2020-02-27 20:43:43

Klipforgatás a zsinagógában


ajánlott cikk főképe

2020-04-27 22:25:23

Meglepetés koncertek Pápán