Ismét dobogón a PELC


2020-01-05 15:57:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ismét dobogón a PELC főképe
Az U11-es korosztály után a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U10-es csapata is dobogón végzett a korosztálynak rendezett téli teremtornán.

A szombati kupához hasonlóan ezúttal is a Pápa-Veszprém-Ajka-Gyirmót négyesből került ki a végső győztes. A PELC sajnos az Ajka ellen vereséggel kezdett, ám Radó Tamás tanítványai a Gyirmót ellen javítottak, 3-1 arányban nyertek. A pápaiak utolsó mérkőzése a Veszprém ellen volt, a hazaiak sokáig jól tartották magukat, 1-1 után aztán végül a torna legjobb játékosának választott Lévai Ádám bombagóljával ismét hátrányba kerültek és egyenlíteni már nem tudtak. A PELC így a veretlenül győztes Veszprém és az Ajka mögött a harmadik helyen végzett.

- Az első meccset leszámítva nincs okom panaszra, a Gyirmót ellen szerencsére már belőttük a helyzeteinket és sokáig partiban voltunk a mezőnyből kiemelkedő Veszprémmel - mondta Radó Tamás, a PELC edzője. - Amit hétről-hétre gyakorlunk, abból sokat viszontláttam a pályán, bízom benne, hogy az előttünk álló tornákon még jobb teljesítménnyel tudunk előrukkolni.

A torna legjobbja Lévai Ádám (Veszprém), legjobb kapusa Ódor Ákos (Ajka) lett. Négy találattal a gólkirálynak járó különdíjat Finta Bulcsú (Veszprém) kapta, a hazai csapat legjobbjának Varga Mátét választották.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-07 19:14:52

Az M4 Sport képernyőjén a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-11-16 16:06:42

Második hazai győzelmére hajt a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-11-04 19:00:30

Kevés hiányzott a fordításhoz


ajánlott cikk főképe

2019-12-04 17:53:46

Ovikéziseket látogatott meg a Mikulás