A Balla DSE sportolói is ott lesznek az Év Sportolója Gálán


2020-01-06 12:12:24  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


A Balla DSE sportolói is ott lesznek az Év Sportolója Gálán főképe
Háromra szűkültek az M4 Sport - Az Év Sportolója 2019 Gála kategóriáinak jelöltlistái - adta hírül az m4sport.hu. - A versenyben maradt sportolókat, csapatokat és edzőket - sorrend megjelölése nélkül, ábécérendben - hétfőn jelentették be a Nemzeti Színházban. A Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöksége hét kategóriában tízes jelöltlistát állított össze, a fogyatékos sportolók, csapatok, a fogyatékos sportolókkal foglalkozó edzők 10-es listáját a Magyar Paralimpiai Bizottság állította össze.

A fogyatékos sportolók csapat kategóriájában a kosárlabda- valamint a női kerekesszékes vívó-válogatott mellett a Magyar Speciális Olimpia Szövetség labdarúgó-válogatottját is jelölték, melynek Horváth Dávid partnerjátékos és Bogdán Sándor SO sportoló is tagja volt.

Az M4 Sport - Az Év Sportolója 2019 Gálát 2020. január 16-án, csütörtökön 20 órától a Nemzeti Színházban rendezi meg a Magyar Sportújságírók Szövetsége, az ünnepélyes díjátadót az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-29 16:33:38

Utolsó edzőmeccsét játszotta a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-02-23 11:10:49

Egy félidőnyi jó játék is elég volt


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 14:41:17

Szombaton adják át a rekortános futópályát


ajánlott cikk főképe

2020-03-04 20:43:31

Ismét megkapta a bizalmat a vezetőség