Megkezdte a felkészülést a Perutz FC


2020-01-09 21:34:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megkezdte a felkészülést a Perutz FC főképe
Rövid pihenőt követően ismét munkába álltak a Perutz FC labdarúgói, akik a felkészülés során várhatóan nyolc edzőmeccset játszanak.

Hét hetes felkészülés előtt áll az NB III-as tabella negyedik helyén álló pápai csapat, mely hét közepén közel egy hónapos szünet után a Perutz stadion öltözőjében találkozott. Lengyel Ferenc vezetőedző rövid köszöntőjét követően a műfüves játéktéren a pápai tréner meg is tartotta első, átmozgató edzését.

- A játékosok személyre szabott edzéstervet kaptak a pihenőre, amit a két edzésen látottak alapján el is végeztek - mondta a Perutz trénere. - Napi egy edzéssel készülünk, de lesz két olyan hét is, amikor naponta kétszer edzünk. Többnyire erősebb ellenfelekkel találkozunk a felkészülés során, a cél az, hogy fejlődjünk és előrelépjünk. Ami a játékoskeretet illeti, ezidáig nem érkezett senki és jelenleg nincs is próbajátékosunk. Vannak viszont hiányzóink, Vincze Ádám műtéten esett át, védőnk hónapokra kidőlt, Irmes Dávid a vezetőség engedélyével próbajátékon vesz részt Győrben, Bánki kapusnak pedig mi köszöntük meg az eddigi munkáját, hiszen saját nevelésű hálóőrünk, Szigeti Ákos felépült. Az U19-es csapatból körülbelül tízen velünk készülnek, bízom benne, hogy ez az aktivitás a folytatásban csak nőni fog. Nehéz tavaszra számítunk, de mindent megteszünk, hogy az őszhöz hasonlóan a folytatás is sikeres legyen.

A csapat a két hónapos alapozás során a tervek szerint nyolc edzőmeccset játszik, ezek pontos menetrendjét hamarosan közzéteszi a klub. Ami biztos, hogy január 18-án az ETO-hoz, négy nappal később az Ajkához utaznak Szabó Zsolték. Február 1-jén Pápán a Duslo Sala ellen gyakorolhatnak a pápaiak, akik február 8-án az RKSK-nál tesznek látogatást. Egy héttel később hazai környezetben pedig a Sopron ellen lépnek pályára a sárga-kékek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést


ajánlott cikk főképe

2020-02-22 16:18:04

Kiütközött az osztálykülönbség


ajánlott cikk főképe

2020-02-11 14:53:35

1500 táncos, 400 produkció


ajánlott cikk főképe

2020-03-02 14:30:17

Az országos döntőre készültek